دوشنبه، ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶
۰۳:۰۶

جایگاه ویـــژه

اگروفود 96
یکساله (شهریور94)

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
آگهی متنی روژدا
کارخانه تولید و بسته بندی میوه سبزیجات و صیفی جات خشک روژدا - اولین و تنها دارنده نشان برتر استاندارد در تولید میوه خشک در کشور - کارخانه:٠٨٧٣٣٣٦٠١٨٥ - مدیر فروش:٠٩١٢٠٣٦٩٤٠١ ٠٩١٨٣٧٣٣٥٧٣
http://rozhda.com/
سفارش سالنامه و سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی 95
محتوی، دفتر تلفن اطلاعاتی شرکت صنایع غذایی، در 18 دسته بندی تخصصی صنعت 1- سالنامه، صنایع غذایی 2 - سی دی اطلاعات شرکت های فعال صنعت غذا 3- اطلاعات نمایشگاه های اگروفود و شیرینی و شکلات تهران 4- اطلاعات نمایشگاه صنایع غذایی مازندران جمع سفارش فوق جمعا 50 هزار تومان تلفن : 77030313 - 77999893
http://www.foodna.ir/

آگهی بازرگانی

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

جمشید مغازه‌ای از مشکلات جدی صنعت می‌گوید:
فودنا - انجمن صنفی صنایع بیسکویت شیرینی و شکلات در حالی سال 1395 را به پایان می‌رسانید که در سالی که به نام "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" نامگذاری شده...
چهارشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ - ۹:۳۳
 [تعداد بازدید:485]

تغذیه و سلامت

مدیرکل دفتر بازرسی پاسخگویی به شکایات و امور حقوقی سازمان غذا و دارو، به دست اندرکاران تبلیغات و فروش محصولات ماهواره ای...  [تعداد بازدید:52]
طبق مطالعه جدید محققان، حذف غذاهای پرنمک همیشه برای سلامت قلب مفید نیست.  [تعداد بازدید:98]

خبر نمایشگاهی

ایده بازار غذا در روز 19 اردیبهشت ماه در مؤسسه تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کش...
یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۹:۵۲
 [تعداد بازدید:74]
دومین نمایشگاه بین‌المللى باغبانی گل، گیاه و صنایع وابسته ایران سبز ٢٠١٧ افتتاح ...
شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۹:۴۰
 [تعداد بازدید:222]

یادداشت روز

سفر حداقل در فرهنگ ایرانی وجهی به خصوص دارد و آن هم سوغاتی است. همین امر موجب شد...
چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۹
 [تعداد بازدید:1403]
طی ماههای اخیر شاهد تغییر و تحولات زیادی در فرایندها و روال اداری و نرم افزاری د...
دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵
 [تعداد بازدید:569]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


5UP نخستین نوشابه لبنی ایران محصول جدیدی از شرکت کاله به بازار آمد

۱۳:۵۱ (دوشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۶)
اخبار مرتبط
» واکنش تند انجمن صنایع غذایی مازندران به اطلاع رسانی نادقیق و تولید ستیز علیه کاله

به گزارش فودنا، محققان ایرانی موفق به تولید نوشابه بر پایه شیر برای اولین بار در ایران شدند. این نوشیدنی که از دهه ۵۰ میلادی در اروپا تولید و مصرف میشود نوشیدنی محبوب کشور سوییس می‌باشد. اولین نوشابه لبنی ایران با نام‌های “۵ آپ“ و “لاکیدو” و در شرکت فرآورده‌های لبنی کاله به تولید انبوه رسیده و راهی بازارهای داخلی و جهانی شده است.

نوشابه لبنی چیست؟
نوشابه لبنی در واقع نوشابه‌ای است که با پایه لبنی تولید شده است. این نوشابه‌ها همان طعم و خاصیت نوشابه‌های معمولی را دارند ولی به جای رنگ و طعم دهنده های مصنوعی از طعم دهنده های حاصل از فرآوری شیر در آن ها استفاده می شود به این ترتیب نه تنها مضرات نوشابه ها در آن ها رفع شده است، بلکه حاوی بخشی از خواص مفید شیر هم هستند.

اسید ماست به جای اسیدهای مضر
به جای اسیدهای مضر نوشابه‌های معمولی (اسید فسفریک برای نوشابه های سیاه و اسید سیتریک برای نوشابه‌های زرد) در نوشابه‌های لبنی از اسید لاکتیک استفاده می‌شود که حاصل از تخمیر شیر است. اسید لاکتیک همان چیزی است که ترشی ماست و دوغ را به وجود می‌آورد. و یک ماده آرامبخش است.

لاکتوز به جای قند
در نشابه‌های لبنی برای بخشی یا همه شیرینی نوشیدنی از لاکتوز به جای قندهای معمولی استفاده می‌شود. در نوشابه‌های معمولی از ساکاروز و گلوکوز استفاده می‌شود که ضمن ایجاد کالری بالا و زمینه سازی برای چاقی، سبب ساز دیابت و فشار خون بالا می‌شوند. لاکتوز ضمن این که یک قند طبیعی حاصل از شیر است به دلیل کالری کمتر حاصل از آن، عوارض بسیار کمتری دارد.

تقویت استخوان ها به جای پوکی استخوان ها
مهمترین انتقادی که از نوشابه های گازدار می شود، این است که باعث آزاد شدن کلسیم از استخوان ها می‌شوند و در بلند مدت زمینه ساز پوکی استخوان می شوند. نوشابه‌های لبنی نه تنها حاوی اسیدهایی که از جذب کلسیم در سیستم گوارش جلوگیری می‌کنند نیست، بلکه حاوی مقادیر خوبی از کلسیم شیر است.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار