دوشنبه، ۵ تیر ۱۳۹۶
۰۱:۰۵
جهت درج در قسمت 2 بالای صفحه نخست کلیک کنید
جهت تبلیغات در این مکان کلیلک کنید
جهت درج آگهی بین المللی  صنایع غذایی ایران کلیک کنید

حامیان فودنا

یکساله (شهریور94)

آگهی بازرگانی B

آگهی بازرگانی A

پخش و توزیع مواد غذایی میثاق

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی
بانک اطلاعات صنایع غذایی ایران شامل بیش از 1200 واحد فعال + اطلاعات کتاب نمایشگاه های اگروفود تهران + شیرینی و شکلات تهران +صنایع غذایی استان مازندران - 09212681145
http://www.foodna.ir/

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

گفتگو با جلیل وطندوست مدیرعامل شیرین وطن:
صنایع غذایی شیرین وطن بصورت رسمی از سال 1381 آغاز به کار کرد و در ابتدا با یک خط تولید بیسکویت فعالیت می کرد که به تدریج دیگر اقلام صنعت به آن اضاف...
شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۷
 [تعداد بازدید:450]

تغذیه و سلامت

محققان در یک مطالعه جدید به رابطه بین خوردن سیب زمینی سرخ کرده و افزایش خطر مرگ زودهنگام پی برده اند.  [تعداد بازدید:224]
اگرچه تصور می شود مصرف لبنیات کم چرب سالم تر است اما تحقیق جدید نشان می دهد این عادت با افزایش نسبی ریسک ابتلا به بیماری...  [تعداد بازدید:417]

خبر نمایشگاهی

فودنا - این نمایشگاه به مناسبت هفته گرامیداشت جهاد کشاورزی برپا شده است
چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۲
 [تعداد بازدید:219]
2 تیزر کامل از بزرگترین رویداد غذایی ایران
فودنا - محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، دوم تا پنجم خردادماه میزبان بیس...
جمعه ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۸
 [تعداد بازدید:177]

یادداشت روز

مدیرعامل مجتمع صنایع غذایی گلها:
بحران روابط قطر در حالی فرصت حضور کالاهای ایرانی در بازار این کشور را فراهم کرده...
دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۶
 [تعداد بازدید:113]
یادداشت منصور انصاری سردبیر نشریه دامپروران:
باید تکلیف سیاست راهبردی اقتصاد سیاسی کشور درحوزه واردات و صادرات محصولات کشاورز...
سه شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۹
 [تعداد بازدید:130]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


5UP نخستین نوشابه لبنی ایران محصول جدیدی از شرکت کاله به بازار آمد

۱۳:۵۱ (دوشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۶)
اخبار مرتبط
» واکنش تند انجمن صنایع غذایی مازندران به اطلاع رسانی نادقیق و تولید ستیز علیه کاله

به گزارش فودنا، محققان ایرانی موفق به تولید نوشابه بر پایه شیر برای اولین بار در ایران شدند. این نوشیدنی که از دهه ۵۰ میلادی در اروپا تولید و مصرف میشود نوشیدنی محبوب کشور سوییس می‌باشد. اولین نوشابه لبنی ایران با نام‌های “۵ آپ“ و “لاکیدو” و در شرکت فرآورده‌های لبنی کاله به تولید انبوه رسیده و راهی بازارهای داخلی و جهانی شده است.

نوشابه لبنی چیست؟
نوشابه لبنی در واقع نوشابه‌ای است که با پایه لبنی تولید شده است. این نوشابه‌ها همان طعم و خاصیت نوشابه‌های معمولی را دارند ولی به جای رنگ و طعم دهنده های مصنوعی از طعم دهنده های حاصل از فرآوری شیر در آن ها استفاده می شود به این ترتیب نه تنها مضرات نوشابه ها در آن ها رفع شده است، بلکه حاوی بخشی از خواص مفید شیر هم هستند.

اسید ماست به جای اسیدهای مضر
به جای اسیدهای مضر نوشابه‌های معمولی (اسید فسفریک برای نوشابه های سیاه و اسید سیتریک برای نوشابه‌های زرد) در نوشابه‌های لبنی از اسید لاکتیک استفاده می‌شود که حاصل از تخمیر شیر است. اسید لاکتیک همان چیزی است که ترشی ماست و دوغ را به وجود می‌آورد. و یک ماده آرامبخش است.

لاکتوز به جای قند
در نوشابه‌های لبنی برای بخشی یا همه شیرینی نوشیدنی از لاکتوز به جای قندهای معمولی استفاده می‌شود. در نوشابه‌های معمولی از ساکاروز و گلوکوز استفاده می‌شود که ضمن ایجاد کالری بالا و زمینه سازی برای چاقی، سبب ساز دیابت و فشار خون بالا می‌شوند. لاکتوز ضمن این که یک قند طبیعی حاصل از شیر است به دلیل کالری کمتر حاصل از آن، عوارض بسیار کمتری دارد.

تقویت استخوان ها به جای پوکی استخوان ها
مهمترین انتقادی که از نوشابه های گازدار می شود، این است که باعث آزاد شدن کلسیم از استخوان ها می‌شوند و در بلند مدت زمینه ساز پوکی استخوان می شوند. نوشابه‌های لبنی نه تنها حاوی اسیدهایی که از جذب کلسیم در سیستم گوارش جلوگیری می‌کنند نیست، بلکه حاوی مقادیر خوبی از کلسیم شیر است.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار