یکشنبه / ۲۰ فروردین ۱۳۹۶ / ۰۹:۱۶
سرویس : سرویس عمومی
کد خبر : ۷۰۷۳۲
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس سرویس عمومی

پروتئین گیاهی باصرفه‌تر از حیوانی‌

‌عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: پروتئین گیاهی باصرفه‌تر از پروتئین حیوانی است.

محمدحسن کوشکی  با بیان اینکه حبوبات ازنظر تأمین امنیت غذایی، بعد از غلات مهم‌ترین محصولات کشاورزی محسوب می‌شوند، اظهار کرد: تقریباً 71 درصد مصرف جهانی حبوبات در سبد غذایی انسان است.

وی با بیان اینکه بذور رسیده و خشک حبوبات دارای 20 تا 35 درصد پروتئین هستند، گفت: تولید پروتئین گیاهی حبوبات، برتری‌های متعددی نسبت به تأمین پروتئین حیوانی داشته و به لحاظ هزینه اقتصادی و سلامت مصرف‌کنندگان صرفه بیشتری دارد.

کوشکی خاطرنشان کرد: ترکیب مناسبی از پروتئین حبوبات با غلات می‌تواند سوء تغذیه و کمبود اسیدهای آمینه چرخه غذایی انسان را جبران کند.

عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان لوبیا را یکی از مهم‌ترین حبوبات دانست و گفت: کشاورزان زیادی در استان از راه تولید این محصول امرار معاش می‌کنند و از طرفی ویژگی بارز آن تثبیت زیستی نیتروژن است که یکی از ابعاد مهم کشاورزی پایدار و حیای اراضی محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: لوبیا دارای تمامی اسیدهای آمینه ضروری برای بدن است که توسط بدن ساخته نشده و باید در جیره غذایی لحاظ شوند./ ایسنا
(یکشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۶) ۰۹:۱۶



پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید