شنبه، ۳ تیر ۱۳۹۶
۱۳:۰۶
جهت تبلیغات در این مکان کلیلک کنید
جهت درج آگهی بین المللی  صنایع غذایی ایران کلیک کنید

حامیان فودنا

یکساله (شهریور94)

آگهی بازرگانی B

آگهی بازرگانی A

پخش و توزیع مواد غذایی میثاق

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی
بانک اطلاعات صنایع غذایی ایران شامل بیش از 1200 واحد فعال + اطلاعات کتاب نمایشگاه های اگروفود تهران + شیرینی و شکلات تهران +صنایع غذایی استان مازندران - 09212681145
http://www.foodna.ir/

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

گفتگو با جلیل وطندوست مدیرعامل شیرین وطن:
صنایع غذایی شیرین وطن بصورت رسمی از سال 1381 آغاز به کار کرد و در ابتدا با یک خط تولید بیسکویت فعالیت می کرد که به تدریج دیگر اقلام صنعت به آن اضاف...
شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۷
 [تعداد بازدید:434]

تغذیه و سلامت

محققان در یک مطالعه جدید به رابطه بین خوردن سیب زمینی سرخ کرده و افزایش خطر مرگ زودهنگام پی برده اند.  [تعداد بازدید:205]
اگرچه تصور می شود مصرف لبنیات کم چرب سالم تر است اما تحقیق جدید نشان می دهد این عادت با افزایش نسبی ریسک ابتلا به بیماری...  [تعداد بازدید:395]

خبر نمایشگاهی

فودنا - این نمایشگاه به مناسبت هفته گرامیداشت جهاد کشاورزی برپا شده است
چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۲
 [تعداد بازدید:217]
2 تیزر کامل از بزرگترین رویداد غذایی ایران
فودنا - محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، دوم تا پنجم خردادماه میزبان بیس...
جمعه ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۸
 [تعداد بازدید:167]

یادداشت روز

مدیرعامل مجتمع صنایع غذایی گلها:
بحران روابط قطر در حالی فرصت حضور کالاهای ایرانی در بازار این کشور را فراهم کرده...
دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۶
 [تعداد بازدید:94]
یادداشت منصور انصاری سردبیر نشریه دامپروران:
باید تکلیف سیاست راهبردی اقتصاد سیاسی کشور درحوزه واردات و صادرات محصولات کشاورز...
سه شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۹
 [تعداد بازدید:119]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


نوروز سوسیس و کالباس را به خانه راه ندهید

۱۱:۱۴ (شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۵)
اخبار مرتبط
» مصرف خمیرمرغ در سوسیس و کالباس مشروط شد
» چرا از دستگاه های بسته بندی وکیوم استفاده نماییم؟
» تولید کالباس کاملا سالم با آب

در حین خانه تکانی‌های قبل از عید، دید و بازدیدهای نوروزی و رفتن به مسافرت، زمان کافی برای تهیه غذا در نظر بگیرید تا مبتلا به انواع بیماری‌ها نشوید.

کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند مصرف سوسیس و کالباس و به طو کلی غذاهای فرآوری شده برای سلامت بدن بسیار مضر است و می‌تواند علاوه بر چاقی و ابتلای فرد به بیماری دیابت باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان روده به میزان ۲۰ درصد شود.
 
گفتنی است، کارشناسان اعتقاد دارند سوسیس و کالباس و فرآورده‌های گوشتی آماده حاوی مقادیر بالایی از انواع مواد نگهدارنده و بویژه نیترات‌ها هستند که می‌تواند باعث تشکیل سلول‌های سرطانی در روده شود.
 
کارشناسان مضر بودن مواد غذایی گوشتی فرآوری شده را به اندازه سیگار خطرناک می‌دانند و هشدار می‌دهند که افراد از مصرف این مواد خودداری کنند.
 
علت تمایل افراد به این خوراکی‌ها طعم ادویه، نمک و چربی موجود در آن است، همچنین خوراک‌های پخته شده با سوسیس و کالباس سریع آماده می‌شود و این باعث می‌شود افراد به آن‌ها علاقه‌مند شوند.
 
یکی از زمان‌هایی که افراد بیشترین میزان مصرف سوسیس و کالباس را دارند تعطیلات نوروز است، زیرا در این ایام خانم‌های خانه‌دار وقت کافی برای پخت غذا ندارند.
 
علاوه بر سوسیس و کالباس سایر خوراکی‌های گوشتی آماده که در آن‌ها نمک به میزان زیاد وجود دارد و یا دودی یا خشک شده‌اند نیز برای سلامت بدن مضر هستند و می‌توانند باعث ابتلای افراد به انواع بیماری‌ها شوند.
 
از جمله سایر بیماری‌ها که در اثر مصرف مواد غذایی فرآوری شده ایجاد می‌شود، می‌توان به فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی - عروقی، بیماری انسدادی مزمن ریوی، سرطان روده و معده اشاره کرد.
 
کارشناسان همچنین هشدار می‌دهند که ماده شیمیایی نیتروسامین که در اثر پخته شدن گوشت در حرارت بالا و یا گوشت کبابی و تنوری دراین ماده غذیی ایجاد می‌شود می‌تواند باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان روده در افراد شود.
 
وجود مواد غذایی نگهدارنده در سوسیس و کالباس برای جلوگیری از فساد و رشد میکروب و باکتری‌ها است، اما این مواد باعث از بین رفتن باکتری‌های مفید در روده و بروز انواع بیماری‌ها دربدن انسان می‌شود.
 
کارشناسان برای جلوگیری از ابتلای افراد به بیماری‌های مختلف توصیه می‌کنند افراد حتماٌ آب آشامیدنی سالم مصرف کنند، سیگار استعمال نکنند و مواد غذایی شور و ترش مصرف نکنند تا همیشه سلامت بمانند.
 
منبع: authoritynutrition
 

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار