جمعه، ۴ فروردین ۱۳۹۶
۰۲:۳۹
جهت درج آگهی بین المللی  صنایع غذایی ایران کلیک کنید

جایگاه ویـــژه

اگروفود 96
یکساله (شهریور94)

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
آگهی متنی روژدا
کارخانه تولید و بسته بندی میوه سبزیجات و صیفی جات خشک روژدا - اولین و تنها دارنده نشان برتر استاندارد در تولید میوه خشک در کشور - کارخانه:٠٨٧٣٣٣٦٠١٨٥ - مدیر فروش:٠٩١٢٠٣٦٩٤٠١ ٠٩١٨٣٧٣٣٥٧٣
http://rozhda.com/
سفارش سالنامه و سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی 95
محتوی، دفتر تلفن اطلاعاتی شرکت صنایع غذایی، در 18 دسته بندی تخصصی صنعت 1- سالنامه، صنایع غذایی 2 - سی دی اطلاعات شرکت های فعال صنعت غذا 3- اطلاعات نمایشگاه های اگروفود و شیرینی و شکلات تهران 4- اطلاعات نمایشگاه صنایع غذایی مازندران جمع سفارش فوق جمعا 50 هزار تومان تلفن : 77030313 - 77999893
http://www.foodna.ir/

آگهی بازرگانی

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

گفتگویی با پرویز بیوک، مدیرعامل شونیز
فودنا - پرویز بیوک مدیر عامل شونیز معتقد است که شیرینی و شکلات در آینده نزدیک به عنوان غذایی جادویی شناخته می‌شود و دیگر جایی در دسته تنقلات نخواهدداش...
شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۳
 [تعداد بازدید:338]

تغذیه و سلامت

شواهد ابتدایی نشان می دهد مقادیر کافی ویتامین D ممکن است به کاهش نرخ بروز عفونت های تنفسی کمک کند.  [تعداد بازدید:208]
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف روزی یک لیوان آب گریپ فروت موجب سالم نگاه داشتن رگ‌های خونی می‌شود و از ابتلا ب...  [تعداد بازدید:210]

خبر نمایشگاهی

چهارمین جشنواره طبخ آبزیان و معرفی نفرات برتر با حضور مسئولان در قم برگزار شد.
شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۶
 [تعداد بازدید:327]
اطلاعیه شماره 5
به اطلاع کلیه متقاضیان محترم مشارکت در بخش داخلی نمایشگاه ایران آگروفود 2017 که ...
سه شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۸:۵۹
 [تعداد بازدید:458]

یادداشت روز

یادداشت مدیر مسئول فودنا:
سال 95 در حالی آغاز شد که مقام معظم رهبری برای دومین سال متوالی شعار سال را با ا...
دوشنبه ۳۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۷
 [تعداد بازدید:116]
سفر حداقل در فرهنگ ایرانی وجهی به خصوص دارد و آن هم سوغاتی است. همین امر موجب شد...
چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۹
 [تعداد بازدید:303]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


نوروز سوسیس و کالباس را به خانه راه ندهید

۱۱:۱۴ (شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۵)
اخبار مرتبط
» مصرف خمیرمرغ در سوسیس و کالباس مشروط شد
» چرا از دستگاه های بسته بندی وکیوم استفاده نماییم؟
» تولید کالباس کاملا سالم با آب

در حین خانه تکانی‌های قبل از عید، دید و بازدیدهای نوروزی و رفتن به مسافرت، زمان کافی برای تهیه غذا در نظر بگیرید تا مبتلا به انواع بیماری‌ها نشوید.

کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند مصرف سوسیس و کالباس و به طو کلی غذاهای فرآوری شده برای سلامت بدن بسیار مضر است و می‌تواند علاوه بر چاقی و ابتلای فرد به بیماری دیابت باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان روده به میزان ۲۰ درصد شود.
 
گفتنی است، کارشناسان اعتقاد دارند سوسیس و کالباس و فرآورده‌های گوشتی آماده حاوی مقادیر بالایی از انواع مواد نگهدارنده و بویژه نیترات‌ها هستند که می‌تواند باعث تشکیل سلول‌های سرطانی در روده شود.
 
کارشناسان مضر بودن مواد غذایی گوشتی فرآوری شده را به اندازه سیگار خطرناک می‌دانند و هشدار می‌دهند که افراد از مصرف این مواد خودداری کنند.
 
علت تمایل افراد به این خوراکی‌ها طعم ادویه، نمک و چربی موجود در آن است، همچنین خوراک‌های پخته شده با سوسیس و کالباس سریع آماده می‌شود و این باعث می‌شود افراد به آن‌ها علاقه‌مند شوند.
 
یکی از زمان‌هایی که افراد بیشترین میزان مصرف سوسیس و کالباس را دارند تعطیلات نوروز است، زیرا در این ایام خانم‌های خانه‌دار وقت کافی برای پخت غذا ندارند.
 
علاوه بر سوسیس و کالباس سایر خوراکی‌های گوشتی آماده که در آن‌ها نمک به میزان زیاد وجود دارد و یا دودی یا خشک شده‌اند نیز برای سلامت بدن مضر هستند و می‌توانند باعث ابتلای افراد به انواع بیماری‌ها شوند.
 
از جمله سایر بیماری‌ها که در اثر مصرف مواد غذایی فرآوری شده ایجاد می‌شود، می‌توان به فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی - عروقی، بیماری انسدادی مزمن ریوی، سرطان روده و معده اشاره کرد.
 
کارشناسان همچنین هشدار می‌دهند که ماده شیمیایی نیتروسامین که در اثر پخته شدن گوشت در حرارت بالا و یا گوشت کبابی و تنوری دراین ماده غذیی ایجاد می‌شود می‌تواند باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان روده در افراد شود.
 
وجود مواد غذایی نگهدارنده در سوسیس و کالباس برای جلوگیری از فساد و رشد میکروب و باکتری‌ها است، اما این مواد باعث از بین رفتن باکتری‌های مفید در روده و بروز انواع بیماری‌ها دربدن انسان می‌شود.
 
کارشناسان برای جلوگیری از ابتلای افراد به بیماری‌های مختلف توصیه می‌کنند افراد حتماٌ آب آشامیدنی سالم مصرف کنند، سیگار استعمال نکنند و مواد غذایی شور و ترش مصرف نکنند تا همیشه سلامت بمانند.
 
منبع: authoritynutrition
 

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار