سه شنبه / ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ / ۰۹:۲۵
سرویس : فراورده های روغنی
کد خبر : ۷۰۵۶۶
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فراورده های روغنی

پیشنهاد ایران برای تدوین استاندارد بین المللی شش روغن گیاهی خوراکی تصویب شد

در بیست و پنجمین اجلاس کدکس روغن ها و چربی های خوراکی پیشنهاد استاندارد بین المللی کدکس برای شش روغن گیاهی جدید، توسط جمهوری اسلامی ایران مطرح و مصوب شد.

در بیست و پنجمین اجلاس کدکس روغن ها و چربی های خوراکی که از 9 تا 13 اسفندماه جاری در کوالالامپور مالزی برگزار شد، پیشنهاد استاندارد بین المللی کدکس برای شش روغن گیاهی جدید، توسط جمهوری اسلامی ایران مطرح و مصوب شد.

بر اساس این گزارش دفتر مطالعات تطبیقی و مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی،روغن های گیاهی جدید پس از اتمام مراحل تدوین به فهرست روغن های خوراکی گیاهی (Codex stan 210) که استاندارد پایه ی روغن ها و چربی های خوراکی است، افزوده خواهد شد .

گفتنی است این روغن ها شامل روغن مغزهای خوراکی فندق، بادام، گردو و پسته به همراه روغن فلکسید و آواکادو است و رهبری این کمیته با جمهوری اسلامی ایران است و همکاری کشور هندوستان انجام می شود.
(سه شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۵) ۰۹:۲۵



پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید