شنبه، ۴ آذر ۱۳۹۶
۰۹:۳۴

حامیان فودنا

یکساله (شهریور94)

آگهی بازرگانی B

آگهی بازرگانی A

پخش و توزیع مواد غذایی میثاق

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی
بانک اطلاعات صنایع غذایی ایران شامل بیش از 1200 واحد فعال + اطلاعات کتاب نمایشگاه های اگروفود تهران + شیرینی و شکلات تهران +صنایع غذایی استان مازندران - 09212681145
http://www.foodna.ir/

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

گفتگو با مدیر نمایشگاه MEATEX2017
به گزارش فودنا هرمز مهبد از رشد مشارکت کنندگان و بازدیدکنندگان، چشم انداز نمایشگاه در سال های آتی، برنامه های جانبی و حضور سامان گلریز در کارگاهی جذاب...
شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۱
 [تعداد بازدید:216]

تغذیه و سلامت

مخلوط کردن الکل و نوشیدنی‌های انرژی‌زا می‌تواند منجر به عوارض مرگباری مانند مسمومیت الکل شود. در این نوشتار دیگر خطرات م...  [تعداد بازدید:193]
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران مطرح کرد
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: واحدهای تولیدی می توانند با کاهش مصرف نمک، شکر و روغن از بیمار...  [تعداد بازدید:276]

خبر نمایشگاهی

هشتمین کنفرانس بین‌المللی کشاورزی پایدار در محیط زیست، غذا، انرژی و صنعت با حضور...
دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۵
 [تعداد بازدید:95]
نمایشگاه بین‌المللی روغن های خوراکی، دانه های روغنی، ماشین آلات و صنایع وابسته ب...
سه شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۴
 [تعداد بازدید:140]

یادداشت روز

یادداشت از منصور انصاری
شایعه نبود، خبر صحت داشت، حجتی چند جلسه بود که در هیات دولت شرکت نمی کرد، بهانه ...
سه شنبه ۹ آبان ۱۳۹۶ - ۹:۳۱
 [تعداد بازدید:555]
یادداشت از حجت اله جابری (انصاری)
این روزها به هر وزیر معاون وزیر، مدیر کل یا مسئول دولتی می گویی چه کار کرده ای، ...
چهارشنبه ۵ مهر ۱۳۹۶ - ۹:۲۶
 [تعداد بازدید:1179]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


دستیابی به دانش فنی تولید مغزی زیتون با مزیت کاهش ضایعات در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی

۱۹:۵۰ (دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵)
اخبار مرتبط

به همت محققان پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، ایران به دانش فنی تولید مغزی زیتون (پیمنتو) که در حال حاضر در اختیار چند کشور اروپایی از جمله اسپانیا و ترکیه و آمریکا است دست یافت.

به گزارش فودنا و به نقل از روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، «دکتر علی رافع» مجری این طرح پژوهشی در مورد طرح بومی سازی تولید مغزی زیتون گفت: این طرح در جهت بهینه یابی فرمولاسیون و ایجاد سامانه های ژلی ترموالاستیک به منظور استفاده در مغزی زیتون پر شده اجرا شده است.
عضو هیات علمی گروه فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ادامه داد: به طور کلی واژه پیمنتو به زبان اسپانیایی به معنی فلفل دلمه ای است و پیمنتو نواری، نمونه ای از یک غذای بازسازی شده به شمار می رود.
وی افزود: فناوری اولیه تولید این زیتون های پر شده، اساسا نیازمند حذف هسته زیتون و ایجاد یک حفره در داخل زیتون است که این حفره با پیمنتو پر می شود.
وی با تاکید بر اینکه قطعات ژل باید به صورت بهداشتی و در اندازه و شکل مناسب داخل زیتون قرار گیرد و این تکنیک ضایعات زیادی از ژل پیمنتو به همراه دارد، از ابداع روشی برای حل این مشکل خبر داد.
رافع بیان کرد: می توان خمیر پیمنتو را به شکل نواری درآورد و در ماشین خودکار هسته زنی زیتون به کار برد که در روش کارخانه ای، نواری پهن و طولانی از پیمنتو بازسازی شده با استفاده از یک حمام محلول کلرید کلسیم تهیه می شود که از استحکام کافی برای جلوگیری از صدمات مکانیکی داشته و تحمل حرارت پاستوریزاسیون طی مراحل تولید و جاگیری در داخل زیتون برخوردار باشد.
وی با بیان اینکه تکنولوژی و دانش فنی این محصول در انحصار چند کشور اروپایی از جمله اسپانیا و ترکیه و آمریکا است گفت: میزان مصرفی این محصول در ایران مشخص نیست و نمونه داخلی تولید شده علاوه بر شباهت کامل به نمونه وارداتی ضمن مطابقت با ذائقه ایرانی از بافت و ویژگی های حسی مطلوبتری برخوردار است.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار