سه شنبه، ۴ مهر ۱۳۹۶
۰۱:۴۸
جهت درج در قسمت 2 بالای صفحه نخست کلیک کنید
جهت تبلیغات در این مکان کلیلک کنید
جهت درج آگهی بین المللی  صنایع غذایی ایران کلیک کنید

حامیان فودنا

یکساله (شهریور94)

آگهی بازرگانی B

آگهی بازرگانی A

پخش و توزیع مواد غذایی میثاق

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی
بانک اطلاعات صنایع غذایی ایران شامل بیش از 1200 واحد فعال + اطلاعات کتاب نمایشگاه های اگروفود تهران + شیرینی و شکلات تهران +صنایع غذایی استان مازندران - 09212681145
http://www.foodna.ir/

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

گفتگو با محمدصادق مروارید، مدیر عامل شرکت نان قدس رضوی:
نان قدس رضوی از گذشته، حس وطعم زیبا و ماندگاری داشته که هنوز برای آحاد زائران رضوی و مسافران مشهد مقدس آشناست، مجمموعه ای که محصول‌هایش در مواردی به ع...
پنج شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۳
 [تعداد بازدید:145]

تغذیه و سلامت

مصرف غذاهای ناسالم می تواند منجر به بروز مشکلات سلامت و حتی مرگ زودهنگام در طولانی مدت شود.  [تعداد بازدید:291]
فرآورده‌های فرعی گوشت علاوه بر ارزش‌های غذایی که دارند در برخی موارد مصرف آنها می‌تواند ضرر داشته باشد.  [تعداد بازدید:499]

خبر نمایشگاهی

نمایشگاه اقتصادی ویژه جمهوری اسلامی با حضور 50 شرکت ایرانی روز جمعه با حضور چندی...
شنبه ۱ مهر ۱۳۹۶ - ۹:۴۲
 [تعداد بازدید:77]
حضور پالایشگاه غلات زر با محصولات تولیدی زرفروکتوز به عنوان بزرگترین شرکت تولید ...
دوشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۶
 [تعداد بازدید:158]

یادداشت روز

یادداشت از مهدی احمدی لفورکی
از دید بسیاری از فعالان صنفی کم‌توجهی به اتحادیه‌ها و اصناف در برنامه ششم توسعه ...
یکشنبه ۲ مهر ۱۳۹۶ - ۸:۴۸
 [تعداد بازدید:58]
کاوه زرگران، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی
سال گذشته 10 هزار و 500 میلیارد تومان یارانه در بودجه به نان اختصاص داده‌شده است...
یکشنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۷
 [تعداد بازدید:96]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


دستیابی به دانش فنی تولید مغزی زیتون با مزیت کاهش ضایعات در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی

۱۹:۵۰ (دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵)
اخبار مرتبط

به همت محققان پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، ایران به دانش فنی تولید مغزی زیتون (پیمنتو) که در حال حاضر در اختیار چند کشور اروپایی از جمله اسپانیا و ترکیه و آمریکا است دست یافت.

به گزارش فودنا و به نقل از روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، «دکتر علی رافع» مجری این طرح پژوهشی در مورد طرح بومی سازی تولید مغزی زیتون گفت: این طرح در جهت بهینه یابی فرمولاسیون و ایجاد سامانه های ژلی ترموالاستیک به منظور استفاده در مغزی زیتون پر شده اجرا شده است.
عضو هیات علمی گروه فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ادامه داد: به طور کلی واژه پیمنتو به زبان اسپانیایی به معنی فلفل دلمه ای است و پیمنتو نواری، نمونه ای از یک غذای بازسازی شده به شمار می رود.
وی افزود: فناوری اولیه تولید این زیتون های پر شده، اساسا نیازمند حذف هسته زیتون و ایجاد یک حفره در داخل زیتون است که این حفره با پیمنتو پر می شود.
وی با تاکید بر اینکه قطعات ژل باید به صورت بهداشتی و در اندازه و شکل مناسب داخل زیتون قرار گیرد و این تکنیک ضایعات زیادی از ژل پیمنتو به همراه دارد، از ابداع روشی برای حل این مشکل خبر داد.
رافع بیان کرد: می توان خمیر پیمنتو را به شکل نواری درآورد و در ماشین خودکار هسته زنی زیتون به کار برد که در روش کارخانه ای، نواری پهن و طولانی از پیمنتو بازسازی شده با استفاده از یک حمام محلول کلرید کلسیم تهیه می شود که از استحکام کافی برای جلوگیری از صدمات مکانیکی داشته و تحمل حرارت پاستوریزاسیون طی راحل تولید و جاگیری در داخل زیتون برخوردار باشد.
وی با بیان اینکه تکنولوژی و دانش فنی این محصول در انحصار چند کشور اروپایی از جمله اسپانیا و ترکیه و آمریکا است گفت: میزان مصرفی این محصول در ایران مشخص نیست و نمونه داخلی تولید شده علاوه بر شباهت کامل به نمونه وارداتی ضمن مطابقت با ذائقه ایرانی از بافت و ویژگی های حسی مطلوبتری برخوردار است.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار