چهارشنبه، ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶
۰۲:۵۲

جایگاه ویـــژه

اگروفود 96
یکساله (شهریور94)

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
آگهی متنی روژدا
کارخانه تولید و بسته بندی میوه سبزیجات و صیفی جات خشک روژدا - اولین و تنها دارنده نشان برتر استاندارد در تولید میوه خشک در کشور - کارخانه:٠٨٧٣٣٣٦٠١٨٥ - مدیر فروش:٠٩١٢٠٣٦٩٤٠١ ٠٩١٨٣٧٣٣٥٧٣
http://rozhda.com/
سفارش سالنامه و سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی 95
محتوی، دفتر تلفن اطلاعاتی شرکت صنایع غذایی، در 18 دسته بندی تخصصی صنعت 1- سالنامه، صنایع غذایی 2 - سی دی اطلاعات شرکت های فعال صنعت غذا 3- اطلاعات نمایشگاه های اگروفود و شیرینی و شکلات تهران 4- اطلاعات نمایشگاه صنایع غذایی مازندران جمع سفارش فوق جمعا 50 هزار تومان تلفن : 77030313 - 77999893
http://www.foodna.ir/

آگهی بازرگانی

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

جمشید مغازه‌ای از مشکلات جدی صنعت می‌گوید:
فودنا - انجمن صنفی صنایع بیسکویت شیرینی و شکلات در حالی سال 1395 را به پایان می‌رسانید که در سالی که به نام "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" نامگذاری شده...
چهارشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ - ۹:۳۳
 [تعداد بازدید:371]

تغذیه و سلامت

یکی از پرخاصیت‌ترین میوه‌ها برای حفظ سلامت بدن هویج است که می‌توان از آن به عنوان یک نوشیدنی مطبوع و لذیذ برای پذیرایی ا...  [تعداد بازدید:97]
کاهو یکی از مفیدترین سبزیجات برای سلامتی بدن است. اما برگ های روشن کاهو مغذی تر است یا برگ های تیره؟  [تعداد بازدید:94]

خبر نمایشگاهی

دومین نمایشگاه بین‌المللى باغبانی گل، گیاه و صنایع وابسته ایران سبز ٢٠١٧ افتتاح ...
شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۹:۴۰
 [تعداد بازدید:122]
به گزارش فودنا، پیش ثبت‌نام شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی شیرینی و شکلات که در ت...
چهارشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۱
 [تعداد بازدید:219]

یادداشت روز

سفر حداقل در فرهنگ ایرانی وجهی به خصوص دارد و آن هم سوغاتی است. همین امر موجب شد...
چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۹
 [تعداد بازدید:1255]
طی ماههای اخیر شاهد تغییر و تحولات زیادی در فرایندها و روال اداری و نرم افزاری د...
دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵
 [تعداد بازدید:493]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


دستیابی به دانش فنی تولید مغزی زیتون با مزیت کاهش ضایعات در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی

۱۹:۵۰ (دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵)
اخبار مرتبط

به همت محققان پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، ایران به دانش فنی تولید مغزی زیتون (پیمنتو) که در حال حاضر در اختیار چند کشور اروپایی از جمله اسپانیا و ترکیه و آمریکا است دست یافت.

به گزارش فودنا و به نقل از روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، «دکتر علی رافع» مجری این طرح پژوهشی در مورد طرح بومی سازی تولید مغزی زیتون گفت: این طرح در جهت بهینه یابی فرمولاسیون و ایجاد سامانه های ژلی ترموالاستیک به منظور استفاده در مغزی زیتون پر شده اجرا شده است.
عضو هیات علمی گروه فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ادامه داد: به طور کلی واژه پیمنتو به زبان اسپانیایی به معنی فلفل دلمه ای است و پیمنتو نواری، نمونه ای از یک غذای بازسازی شده به شمار می رود.
وی افزود: فناوری اولیه تولید این زیتون های پر شده، اساسا نیازمند حذف هسته زیتون و ایجاد یک حفره در داخل زیتون است که این حفره با پیمنتو پر می شود.
وی با تاکید بر اینکه قطعات ژل باید به صورت بهداشتی و در اندازه و شکل مناسب داخل زیتون قرار گیرد و این تکنیک ضایعات زیادی از ژل پیمنتو به همراه دارد، از ابداع روشی برای حل این مشکل خبر داد.
رافع بیان کرد: می توان خمیر پیمنتو را به شکل نواری درآورد و در ماشین خودکار هسته زنی زیتون به کار برد که در روش کارخانه ای، نواری پهن و طولانی از پیمنتو بازسازی شده با استفاده از یک حمام محلول کلرید کلسیم تهیه می شود که از استحکام کافی برای جلوگیری از صدمات مکانیکی داشته و تحمل حرارت پاستوریزاسیون طی مراحل تولید و جاگیری در داخل زیتون برخوردار باشد.
وی با بیان اینکه تکنولوژی و دانش فنی این محصول در انحصار چند کشور اروپایی از جمله اسپانیا و ترکیه و آمریکا است گفت: میزان مصرفی این محصول در ایران مشخص نیست و نمونه داخلی تولید شده علاوه بر شباهت کامل به نمونه وارداتی ضمن مطابقت با ذائقه ایرانی از بافت و ویژگی های حسی مطلوبتری برخوردار است.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار