جمعه، ۴ فروردین ۱۳۹۶
۰۲:۳۴
جهت درج آگهی بین المللی  صنایع غذایی ایران کلیک کنید

جایگاه ویـــژه

اگروفود 96
یکساله (شهریور94)

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
آگهی متنی روژدا
کارخانه تولید و بسته بندی میوه سبزیجات و صیفی جات خشک روژدا - اولین و تنها دارنده نشان برتر استاندارد در تولید میوه خشک در کشور - کارخانه:٠٨٧٣٣٣٦٠١٨٥ - مدیر فروش:٠٩١٢٠٣٦٩٤٠١ ٠٩١٨٣٧٣٣٥٧٣
http://rozhda.com/
سفارش سالنامه و سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی 95
محتوی، دفتر تلفن اطلاعاتی شرکت صنایع غذایی، در 18 دسته بندی تخصصی صنعت 1- سالنامه، صنایع غذایی 2 - سی دی اطلاعات شرکت های فعال صنعت غذا 3- اطلاعات نمایشگاه های اگروفود و شیرینی و شکلات تهران 4- اطلاعات نمایشگاه صنایع غذایی مازندران جمع سفارش فوق جمعا 50 هزار تومان تلفن : 77030313 - 77999893
http://www.foodna.ir/

آگهی بازرگانی

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

گفتگویی با پرویز بیوک، مدیرعامل شونیز
فودنا - پرویز بیوک مدیر عامل شونیز معتقد است که شیرینی و شکلات در آینده نزدیک به عنوان غذایی جادویی شناخته می‌شود و دیگر جایی در دسته تنقلات نخواهدداش...
شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۳
 [تعداد بازدید:338]

تغذیه و سلامت

شواهد ابتدایی نشان می دهد مقادیر کافی ویتامین D ممکن است به کاهش نرخ بروز عفونت های تنفسی کمک کند.  [تعداد بازدید:208]
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف روزی یک لیوان آب گریپ فروت موجب سالم نگاه داشتن رگ‌های خونی می‌شود و از ابتلا ب...  [تعداد بازدید:210]

خبر نمایشگاهی

چهارمین جشنواره طبخ آبزیان و معرفی نفرات برتر با حضور مسئولان در قم برگزار شد.
شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۶
 [تعداد بازدید:326]
اطلاعیه شماره 5
به اطلاع کلیه متقاضیان محترم مشارکت در بخش داخلی نمایشگاه ایران آگروفود 2017 که ...
سه شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۸:۵۹
 [تعداد بازدید:458]

یادداشت روز

یادداشت مدیر مسئول فودنا:
سال 95 در حالی آغاز شد که مقام معظم رهبری برای دومین سال متوالی شعار سال را با ا...
دوشنبه ۳۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۷
 [تعداد بازدید:116]
سفر حداقل در فرهنگ ایرانی وجهی به خصوص دارد و آن هم سوغاتی است. همین امر موجب شد...
چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۹
 [تعداد بازدید:303]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


چهارمین جشنواره طبخ آبزیان در قم برگزار شد

۱۱:۱۶ (شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵)
اخبار مرتبط
» قیمت ماهی قزل‌آلا به ۱۵ هزار تومان رسید
» توصیه‌های سامان دامپزشکی برای خرید ماهی قرمز/فروش دوزیستان ممنوع
» ثبات در بازار ماهی

چهارمین جشنواره طبخ آبزیان و معرفی نفرات برتر با حضور مسئولان در قم برگزار شد.

چهارمین جشنواره طبخ آبزیان غروب جمعه با حضور رئیس شیلات کشور، سید مهدی صادقی استاندار قم، محمدرضا طلایی رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم، ابوالفضل ایرانی‌خواه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم و حمیدرضا شیخ الاسلام مدیرکل آموزش و پرورش قم در سالن سرپوشیده بوستان نرگس برگزار شد.

در این جشنواره که با استقبال گسترده مردم همراه بود، بیش از هزار نفر از مردم برای بازدید آمده بودند و برنامه‌های مختلفی اجرا و ۸۰ نفر در طبخ انواع آبزیان با هم به رقابت پرداختند.

داوران این جشنواره در ۶ شاخص طعم و مزه، تزیین غذا، چیدمان میز، صرفه اقتصادی، حفظ ارزش غذایی و ابتکار و نوآوری غذاهای طبخ شده را داوری کردند.

لیلا محمدی از شرکت کننده‌های در این مسابقه در حاشیه مراسم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استقبال خیلی خوب بود اما شرکت کننده‌ها زیاد بودند که داوری دو ساعت به طول انجامید و شرکت کننده‌ها و داوران خسته شدند.

وی ادامه داد: وسیله گرم کردن غذا نبود و ما غذاها را از ساعت ۱۱ آوردیم و داوران از ساعت ۳ تا ۵ به داوری پرداختند و غذاهای سرد شده را چشیدند که مزه اولیه خود را نداشت.

رقیقه سادات شهریاری دیگر شرکت کننده در این جشنواره نیز به خبرنگار مهر گفت: رستوران داران و آنان که هتل داری خوانده بودند با خانم‌های خانه‌دار رقابت کردند که به نظر من باید در دو بخش مجزا داوری می‌شد.

اما در هر صورت مردم در این نمایشگاه با طبخ انواع غذاهای دریایی از قبیل طبخ ماهی‌های مختلف و غذاهای تلفیقی مانند ماکارونی، سوپ، قلیله، دمپختک، پیراشکی و دسرهای ماهی و میگو با سبزی‌ها، ادویه‌ها، سس‌ها و چاشنی‌های مختلف آن از قبیل خرما، سیر، ترشی، حلوا و ادویه‌های گرم و تزیین با دسرهای مختلف آشنا شدند.

یکی از شرکت کننده‌هایی که به همراه دو فرزند خود به نمایشگاه آمده بود در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این جشنواره‌ها خیلی خوب است و ما را با طبخ انواع ماهی آشنا می‌کند.

مریم نوروزی با بیان این که من فکر نمی‌کردم که بتوان با ماهی این همه غذاهای مختلف درست کرد، ادامه داد: برخی اوقات ما از غذاهای تکراری و فکر برای این که چه غذایی درست کنیم خسته می‌شویم اما حسن این نمایشگاه این بود که مردم هم اجازه داشتند که از انواع غذاها بچشند و اگر باب میلشان بود دستور غذایی را بگیرند و در خانه درست کنند.

وی بیان کرد: فرزندان من که به سختی باید به آنان غذا بدهم از این غذاها به دلیل تنوع و رنگارنگی آن‌ها استقبال کردند و در کل روز تعطیل خوبی به همراه خانواده بود که تفریح و آموزش را داشت.

یکی دیگر از شرکت کنندگان نیز در این گفتگو شرکت کرد و گفت: این نمایشگاه تنوع، خلاقیت، نشاط و آموزش را به همراه داشت که طعم‌های مختلف را چشیدیم و با پخت انواع غذاها آشنا شدیم خیلی استفاده کردیم و از مسئولان می‌خواهیم این قبیل اقدامات را ادامه دهند زیرا این برنامه‌ها تفریح سالم و آموزش مفید است.

در پایان این مراسم به ۱۰ نفر از برگزیدگان ۱۰ قطعه انواع سکه بهار آزادی و لوح تقدیر اهدا شد و مسابقه‌ای برای ترویج و آموزش استفاده از آبزیان برگزار و به برندگان جوایزی اهدا شد همچنین به همه شرکت کننده‌ها بسته‌ای آموزشی ترویجی فرهنگ مصرف آۤبریان اهدا شد./ مهر

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار