سه شنبه، ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶
۱۵:۱۱

جایگاه ویـــژه

اگروفود 96
یکساله (شهریور94)

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
آگهی متنی روژدا
کارخانه تولید و بسته بندی میوه سبزیجات و صیفی جات خشک روژدا - اولین و تنها دارنده نشان برتر استاندارد در تولید میوه خشک در کشور - کارخانه:٠٨٧٣٣٣٦٠١٨٥ - مدیر فروش:٠٩١٢٠٣٦٩٤٠١ ٠٩١٨٣٧٣٣٥٧٣
http://rozhda.com/
سفارش سالنامه و سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی 95
محتوی، دفتر تلفن اطلاعاتی شرکت صنایع غذایی، در 18 دسته بندی تخصصی صنعت 1- سالنامه، صنایع غذایی 2 - سی دی اطلاعات شرکت های فعال صنعت غذا 3- اطلاعات نمایشگاه های اگروفود و شیرینی و شکلات تهران 4- اطلاعات نمایشگاه صنایع غذایی مازندران جمع سفارش فوق جمعا 50 هزار تومان تلفن : 77030313 - 77999893
http://www.foodna.ir/

آگهی بازرگانی

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

جمشید مغازه‌ای از مشکلات جدی صنعت می‌گوید:
فودنا - انجمن صنفی صنایع بیسکویت شیرینی و شکلات در حالی سال 1395 را به پایان می‌رسانید که در سالی که به نام "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" نامگذاری شده...
چهارشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ - ۹:۳۳
 [تعداد بازدید:354]

تغذیه و سلامت

یکی از پرخاصیت‌ترین میوه‌ها برای حفظ سلامت بدن هویج است که می‌توان از آن به عنوان یک نوشیدنی مطبوع و لذیذ برای پذیرایی ا...  [تعداد بازدید:76]
کاهو یکی از مفیدترین سبزیجات برای سلامتی بدن است. اما برگ های روشن کاهو مغذی تر است یا برگ های تیره؟  [تعداد بازدید:76]

خبر نمایشگاهی

دومین نمایشگاه بین‌المللى باغبانی گل، گیاه و صنایع وابسته ایران سبز ٢٠١٧ افتتاح ...
شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۹:۴۰
 [تعداد بازدید:112]
به گزارش فودنا، پیش ثبت‌نام شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی شیرینی و شکلات که در ت...
چهارشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۱
 [تعداد بازدید:212]

یادداشت روز

سفر حداقل در فرهنگ ایرانی وجهی به خصوص دارد و آن هم سوغاتی است. همین امر موجب شد...
چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۹
 [تعداد بازدید:1240]
طی ماههای اخیر شاهد تغییر و تحولات زیادی در فرایندها و روال اداری و نرم افزاری د...
دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵
 [تعداد بازدید:485]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


سرانه مصرف آبزیان در ایران، نصف میانگین جهانی

۰۷:۲۸ (شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵)
اخبار مرتبط
» قیمت ماهی قزل‌آلا به ۱۵ هزار تومان رسید
» توصیه‌های سازمان دامپزشکی برای خرید ماهی قرمز/فروش دوزیستان ممنوع
» ثبات در بازار ماهی

رئیس سازمان شیلات کشور تصریح کرد: از ۶۰۰هزار تن صید ماهی در کشور، تنها کمتر از ۱۰۰هزار تن آن به مصرف انسانی می‌رسد؛ یعنی با تبدیل مصرف حیوانی به انسانی، سرانه مصرف ماهی هر ایرانی ۳ تا ۴ کیلو افزایش میابد.

حسن صالحی، در چهارمین جشنواره طبخ آبزیان در قم، با اشاره به حضور هیئتی از کره جنوبی در ایران و تعجب آنها از اینکه در منوی صبحانه هتل‌های ایران آبزیان قرار ندارند، عنوان کرد: در کشور کره حداقل سرانه هر نفر ۷ کیلو گیاهان آبزی، بخصوص جلبک‌های دریایی است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در حالی که امروز بیش از ۲۲ میلیون تن مصرف غذایی و دارویی خانواده‌ها را گیاهان دارویی تشکیل می‌دهد، این میزان در ایران صفر است.

رئیس سازمان شیلات کشور افزود: ۳ دهه پیش توسط یک شرکت کره‌ای تحقیقاتی انجام شد که در نتیجه آن اعلام شد، بیش از ۱۶ میلیون تن از گونه‌ای ماهی به نام فانوس ماهی در حوزه آبی مشترک ایران و عمان وجود دارد. یک شرکت نروژی در تحقیقاتی میزان آن را ۲۰ میلیون تن عنوان کرد. در برنامه ششم تصمیم گرفتیم ۱۰۰هزار تن از این گونه را صید کنیم، لکن سال گذشته ۱۰هزار تن و امسال ۱۶ هزار تن صید داشته‌ایم.

صالحی با بیان اینکه در سال‌های گذشته موفقیت در برداشت این گونه نداشته‌ایم، گفت: عمر فانوس ماهی دو سال است و ۳ تا ۴ سانت رشد می‌کند، با این حال سرشار از پروتئین است.

وی ادامه داد: در کشور بیش از ۷۰هزار تن ماهی ساردین صید می‌کنیم اما متاسفانه مقدار زیادی از آن به مصرف حیوانی می‌رسد. در جنوب کشور این ماهی را خشک می‌کنند و به گاو می‌دهند.

رئیس سازمان شیلات کشور تصریح کرد: از ۶۰۰هزار تن صید ماهی در کشور تنها کمتر از ۱۰۰هزار تن آن به مصرف انسانی می‌رسد؛ یعنی با تبدیل مصرف حیوانی به انسانی، سرانه مصرف ماهی هر ایرانی ۳ تا ۴ کیلو افزایش میابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه سال گذشته ۱ میلیون تن برداشت آبزی داشته‌ایم، اظهار داشت: از این مقدار ۶۰۰هزار تن برداشت از دریا و ۴۰۰هزار تن از آبزی پروری بوده است که با این مقدار برداشت مصرف سرانه برای هر ایرانی به ۱۰ کیلوگرم افزایش یافت، در حالی که این مقدار در سال ۵۷ یک کیلوگرم بوده است. هرچند که این مقدار با ۲۰ کیلوگرم میزان جهانی و ۳۰ کیلو گرم مصرف سرانه در کشورهای توسعه یافته فاصله دارد اما نشان از حرکت رو به رشد دارد و امیدواریم در برنامه ششم و هفتم توسعه به میانگین جهانی برسیم.

صالحی در پایان با بیان اینکه جشنواره طبخ آبزیان، یکی از فعالیت‌ها در راستای بالابردن میانگین سرانه مصرف آبزیان در کشور است، گفت: اگر ماهی در سبد مصرف خانوار قرار گیردب یماری‌های مختلف کاهش و در نتیجه هزینه‌های درمان نیز کاهش پیدا می‌کند، کودکان باهوش و استحکام استخوان‌های سالمندان زیاد می‌شود. از استاندار، شهردار، شورای شهر و علوم پزشکی می‌خواهیم مساعدت کنند که در شهر بازارهای مناسب و پیشرفته فروش آبزیان در راستای ترغیب شهروندان ایجاد شود./ ایسنا

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار