سه شنبه، ۴ مهر ۱۳۹۶
۰۱:۴۷
جهت درج در قسمت 2 بالای صفحه نخست کلیک کنید
جهت تبلیغات در این مکان کلیلک کنید
جهت درج آگهی بین المللی  صنایع غذایی ایران کلیک کنید

حامیان فودنا

یکساله (شهریور94)

آگهی بازرگانی B

آگهی بازرگانی A

پخش و توزیع مواد غذایی میثاق

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی
بانک اطلاعات صنایع غذایی ایران شامل بیش از 1200 واحد فعل + اطلاعات کتاب نمایشگاه های اگروفود تهران + شیرینی و شکلات تهران +صنایع غذایی استان مازندران - 09212681145
http://www.foodna.ir/

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

گفتگو با محمدصادق مروارید، مدیر عامل شرکت نان قدس رضوی:
نان قدس رضوی از گذشته، حس وطعم زیبا و ماندگاری داشته که هنوز برای آحاد زائران رضوی و مسافران مشهد مقدس آشناست، مجمموعه ای که محصول‌هایش در مواردی به ع...
پنج شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۳
 [تعداد بازدید:145]

تغذیه و سلامت

مصرف غذاهای ناسالم می تواند منجر به بروز مشکلات سلامت و حتی مرگ زودهنگام در طولانی مدت شود.  [تعداد بازدید:290]
فرآورده‌های فرعی گوشت علاوه بر ارزش‌های غذایی که دارند در برخی موارد مصرف آنها می‌تواند ضرر داشته باشد.  [تعداد بازدید:498]

خبر نمایشگاهی

نمایشگاه اقتصادی ویژه جمهوری اسلامی با حضور 50 شرکت ایرانی روز جمعه با حضور چندی...
شنبه ۱ مهر ۱۳۹۶ - ۹:۴۲
 [تعداد بازدید:77]
حضور پالایشگاه غلات زر با محصولات تولیدی زرفروکتوز به عنوان بزرگترین شرکت تولید ...
دوشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۶
 [تعداد بازدید:158]

یادداشت روز

یادداشت از مهدی احمدی لفورکی
از دید بسیاری از فعالان صنفی کم‌توجهی به اتحادیه‌ها و اصناف در برنامه ششم توسعه ...
یکشنبه ۲ مهر ۱۳۹۶ - ۸:۴۸
 [تعداد بازدید:58]
کاوه زرگران، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی
سال گذشته 10 هزار و 500 میلیارد تومان یارانه در بودجه به نان اختصاص داده‌شده است...
یکشنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۷
 [تعداد بازدید:96]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


سرانه مصرف آبزیان در ایران، نصف میانگین جهانی

۰۷:۲۸ (شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵)
اخبار مرتبط
» قیمت ماهی قزل‌آلا به ۱۵ هزار تومان رسید
» توصیه‌های سازمان دامپزشکی برای خرید ماهی قرمز/فروش دوزیستان ممنوع
» ثبات در بازار ماهی

رئیس سازمان شیلات کشور تصریح کرد: از ۶۰۰هزار تن صید ماهی در کشور، تنها کمتر از ۱۰۰هزار تن آن به مصرف انسانی می‌رسد؛ یعنی با تبدیل مصرف حیوانی به انسانی، سرانه مصرف ماهی هر ایرانی ۳ تا ۴ کیلو افزایش میابد.

حسن صالحی، در چهارمین جشنواره طبخ آبزیان در قم، با اشاره به حضور هیئتی از کره جنوبی در ایران و تعجب آنها از اینکه در منوی صبحانه هتل‌های ایران آبزیان قرار ندارند، عنوان کرد: در کشور کره حداقل سرانه هر نفر ۷ کیلو گیاهان آبزی، بخصوص جلبک‌های دریایی است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در حالی که امروز بیش از ۲۲ میلیون تن مصرف غذایی و دارویی خانواده‌ها را گیاهان دارویی تشکیل می‌دهد، این میزان در ایران صفر است.

رئیس سازمان شیلات کشور افزود: ۳ دهه پیش توسط یک شرکت کره‌ای تحقیقاتی انجام شد که در نتیجه آن اعلام شد، بیش از ۱۶ میلیون تن از گونه‌ای ماهی به نام فانوس ماهی در حوزه آبی مشترک ایران و عمان وجود دارد. یک شرکت نروژی در تحقیقاتی میزان آن را ۲۰ میلیون تن عنوان کرد. در برنامه ششم تصمیم گرفتیم ۱۰۰هزار تن از این گونه را صید کنیم، لکن سال گذشته ۱۰هزار تن و امسال ۱۶ هزار تن صید داشته‌ایم.

صالحی با بیان اینکه در سال‌های گذشته موفقیت در برداشت این گونه نداشته‌ایم، گفت: عمر فانوس ماهی دو سال است و ۳ تا ۴ سانت رشد می‌کند، با این حال سرشار از پروتئین است.

وی ادامه داد: در کشور بیش از ۷۰هزار تن ماهی ساردین صید می‌کنیم اما متاسفانه مقدار زیادی از آن به مصرف حیوانی می‌رسد. در جنوب کشور این ماهی را خشک می‌کنند و به گاو می‌دهند.

رئیس سازمان شیلات کشور تصریح کرد: از ۶۰۰هزار تن صید ماهی در کشور تنها کمتر از ۱۰۰هزار تن آن به مصرف انسانی می‌رسد؛ یعنی با تبدیل مصرف حیوانی به انسانی، سرانه مصرف ماهی هر ایرانی ۳ تا ۴ کیلو افزایش میابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه سال گذشته ۱ میلیون تن برداشت آبزی داشته‌ایم، اظهار داشت: از این مقدار ۶۰۰هزار تن برداشت از دریا و ۴۰۰هزار تن از آبزی پروری بوده است که با این مقدار برداشت مصرف سرانه برای هر ایرانی به ۱۰ کیلوگرم افزایش یافت، در حالی که این مقدار در سال ۵۷ یک کیلوگرم بوده است. هرچند که این مقدار با ۲۰ کیلوگرم میزان جهانی و ۳۰ کیلو گرم مصرف سرانه در کشورهای توسعه یافته فاصله دارد اما نشان از حرکت رو به رشد دارد و امیدواریم در برنامه ششم و هفتم توسعه به میانگین جهانی برسیم.

صالحی در پایان با بیان اینکه جشنواره طبخ آبزیان، یکی از فعالیت‌ها در راستای بالابردن میانگین سرانه مصرف آبزیان در کشور است، گفت: اگر ماهی در سبد مصرف خانوار قرار گیردب یماری‌های مختلف کاهش و در نتیجه هزینه‌های درمان نیز کاهش پیدا می‌کند، کودکان باهوش و استحکام استخوان‌های سالمندان زیاد می‌شود. از استاندار، شهردار، شورای شهر و علوم پزشکی می‌خواهیم مساعدت کنند که در شهر بازارهای مناسب و پیشرفته فروش آبزیان در راستای ترغیب شهروندان ایجاد شود./ ایسنا

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار