سه شنبه / ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ / ۰۹:۲۴
سرویس : بازار پخش و توزیع مواد غذایی
کد خبر : ۷۰۴۵۲
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس بازار پخش و توزیع مواد غذایی

برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت بر رعایت بهداشت فردی در مراکز مواد غذایی تاکید دارد

مسئول برنامه های نوروزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکید و اولویت برنامه های امسال سلامت نوروزی وزارت بهداشت بر رعایت بهداشت فردی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از جمله رستوران ها، هتل ها و مراکز بین راهی است.

سید رضا غلامی روز دوشنبه در حاشیه مانور تیم های سلامت نوروزی در جمع خبرنگاران در اصفهان افزود: در برنامه سلامت نوروزی و بازرسی های انجام شده در نوروز 95، بیشترین تخلف مشاهده شده مربوط به رعایت نشدن بداشت فردی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بود و به همین دلیل تاکید بیشتر ما برای نوروز 96 روی این موضوع است.
وی با بیان اینکه برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت در سال گذشته از اول اسفند 94 شروع شد و تا 15 فروردین امسال ادامه داشت، اظهارکرد: در این برنامه 520 هزار مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی صورت گرفت و 9 هزار متخلف به مراجع قضایی معرفی و یکهزار و 200 مرکز متخلف تعطیل موقت شدند.
وی خاطرنشان کرد: در برنامه سلامت نوروز 95 حدود 610 تن مواد غذایی فاسد و غیر مجاز کشف و معدوم شد.
غلامی با بیان اینکه برنامه سلامت نوروز 96 وزارت بهداشت از اول اسفند امسال در سراسر کشور آغاز شد و تا 15 فروردین ادامه دارد، گفت: این برنامه با حضور بیش از 6 هزار بازرس بهداشت محیط در قالب 2 هزار و 500 تیم بازرسی در روزهای عادی و غیر تعطیل و 750 تیم بازرسی در روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری اجرا می شود.
وی افزود: در این برنامه همه مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی مانند رستوران ها، شیرینی فروشی ها و فست فودها، اماکن عمومی حساس مانند هتل ها و مراکز اقامتی و پایانه های مسافربری، سامانه های آبرسانی و مراکز بین راهی کنترل و بازرسی می شوند.
غلامی با بیان اینکه مراکز عرضه قلیان نیز در این برنامه کنترل می شوند، تصریح کرد: اولویت ما نظارت بر بهداشت فردی بویژه افراد مستقیم در ارتباط با تهیه مواد غذایی، ایمنی و بهداشت مواد غذایی و افزودنی های مواد غذایی است.
وی از مردم خواست تا هرگونه مورد بهداشتی را به سامانه تلفنی 190 گزارش کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این نشست گفت: در اصفهان 62 تیم 2 نفره در برنامه سلامت نوروز 96 به بازرسی و کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی می پردازند.
رضا خدیوی افزود: از اول اسفند امسال که این برنامه آغاز شده است 17 هزار و 420 مورد بازدید در استان اصفهان صورت گرفته که طی آن 45 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد، کشف و معدوم، 102 واحد صنفی متخلف به مراجع قانونی معرفی و 27 واحد تعطیل موقت شدند.
وی با بیان اینکه در برنامه سلامت نوروز 95 حدود 31 هزار بازدید در استان اصفهان انجام، 448 واحد متخلف معرفی و 142 واحد صنفی تعطیل موقت شدند، تصریح کرد: بیشتر تخلفات مشاهده شده در این استان عدم رعایت بهداشت فردی و تخلف درباره مواد غذایی بوده است.
مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان نیز در این نشست خبری با اشاره به شناسایی 30 کانون آنفلوآنزای حاد پرندگان در این استان گفت: همه مراقبت ها وکنترل های لازم در این زمینه در استان شده و هیچ نگرانی بابت خرید گوش مرغ از واحدهای صنفی مجوزدار وجود ندارد.
مهدی رفیعی همچنین افزود: مساله قلیان در کلانشهر اصفهان حل شده و از همه چایخانه ها جمع آوری شده است.
برنامه سلامت نوروزی با هدف حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی، تامین و ارتقای ایمنی مواد غذایی در سطح عرضه و نظارت و رعایت بهداشت آب و پیشگیری از بروز اپیدمی منتقله از آب و غذا هر ساله از اول اسفند آغاز می شود و تا 15 فروردین ادامه دارد.
62 اکیپ بازرسی شامل 124 نفر در قالب طرح سلامت نوروزی بر وضعیت بهداشت اغذیه فروشی ها و اماکن عمومی اصفهان در ایام نوروز نظارت می کنند.
استان اصفهان با پنج میلیون نفر جمعیت دارای حدود 166 هزار واحد صنفی پروانه دار است./ ایرنا
(سه شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۵) ۰۹:۲۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها