جمعه، ۴ فروردین ۱۳۹۶
۰۲:۵۲
جهت درج آگهی بین المللی  صنایع غذایی ایران کلیک کنید

جایگاه ویـــژه

اگروفود 96
یکساله (شهریور94)

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
آگهی متنی روژدا
کارخانه تولید و بسته بندی میوه سبزیجات و صیفی جات خشک روژدا - اولین و تنها دارنده نشان برتر استاندارد در تولید میوه خشک در کشور - کارخانه:٠٨٧٣٣٣٦٠١٨٥ - مدیر فروش:٠٩١٢٠٣٦٩٤٠١ ٠٩١٨٣٧٣٣٥٧٣
http://rozhda.com/
سفارش سالنامه و سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی 95
محتوی، دفتر تلفن اطلاعاتی شرکت صنایع غذایی، در 18 دسته بندی تخصصی صنعت 1- سالنامه، صنایع غذایی 2 - سی دی اطلاعات شرکت های فعال صنعت غذا 3- اطلاعات نمایشگاه های اگروفود و شیرینی و شکلات تهران 4- اطلاعات نمایشگاه صنایع غذایی مازندران جمع سفارش فوق جمعا 50 هزار تومان تلفن : 77030313 - 77999893
http://www.foodna.ir/

آگهی بازرگانی

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

گفتگویی با پرویز بیوک، مدیرعامل شونیز
فودنا - پرویز بیوک مدیر عامل شونیز معتقد است که شیرینی و شکلات در آینده نزدیک به عنوان غذایی جادویی شناخته می‌شود و دیگر جایی در دسته تنقلات نخواهدداش...
شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۳
 [تعداد بازدید:338]

تغذیه و سلامت

شواهد ابتدایی نشان می دهد مقادیر کافی ویتامین D ممکن است به کاهش نرخ بروز عفونت های تنفسی کمک کند.  [تعداد بازدید:209]
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف روزی یک لیوان آب گریپ فروت موجب سالم نگاه داشتن رگ‌های خونی می‌شود و از ابتلا ب...  [تعداد بازدید:210]

خبر نمایشگاهی

چهارمین جشنواره طبخ آبزیان و معرفی نفرات برتر با حضور مسئولان در قم برگزار شد.
شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۶
 [تعداد بازدید:327]
اطلاعیه شماره 5
به اطلاع کلیه متقاضیان محترم مشارکت در بخش داخلی نمایشگاه ایران آگروفود 2017 که ...
سه شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۸:۵۹
 [تعداد بازدید:459]

یادداشت روز

یادداشت مدیر مسئول فودنا:
سال 95 در حالی آغاز شد که مقام معظم رهبری برای دومین سال متوالی شعار سال را با ا...
دوشنبه ۳۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۷
 [تعداد بازدید:117]
سفر حداقل در فرهنگ ایرانی وجهی به خصوص دارد و آن هم سوغاتی است. همین امر موجب شد...
چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۹
 [تعداد بازدید:305]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


تعیین نقطه دورریز روغن سرخ‌کردنی با یک روش جدید

۱۹:۵۴ (یکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۵)
اخبار مرتبط

روغن های مورد استفاده در سرخ‌کردن، بعد از گذراندن شرایط زمانی و دمایی به مرحله‌ای به نام نقطه دور‌ریزی می رسند که از فاکتورهایی همچون اندیس پراکسید، میزان ترکیبات قطبی، عدد کربونیل، و غیره به عنوان نقطه دورریز روغن سرخ کردنی استفاده میکنند.

اندازه گیری اسید چرب آزاد متداول ترین آزمایش شیمیایی است که به وسیله مسئولین بخش سرخ کن مورد استفاده قرار می گیرد. بسیاری از مسئولین از این آزمایش فقط به این دلیل استفاده می کنند که آسان و معمول است. آن ها برای برقراری ارتباط بین کیفیت روغن و کیفیت غذا وقت صرف نمی کنند. عدد اسیدی که توسط بسیاری از تولیدکنندگان به عنوان شاخص نقطه پایانی بکار می رود، بر حسب محصولی که تولید می شود، تغییر می کند. 

مجموعه ای از عوامل درکنترل کیفیت فرایند سرخ کردن دارای اهمیت هستند که جهت اندازه‌گیری این عوامل نیاز به شرایط آزمایشگاهی است. این عوامل شامل رنگ، ویسکوزیته، میزان اسیدهای چرب آزاد، میزان پراکسید، میزان توکوفرول ها، عدد آنیسیدین، کلیه اجزی قطبی، تری گلیسیریدهای پلیمریزه شده و جذب در ناحیه فرابنفش توسط ترکیبات دی ان متقارن هستند

 اکثر روش های موجود در تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی به مواد شیمیایی نیاز داشته و برخی هم همچون اندازه گیری ترکیبات قطبی زمان بر هستند، در استاندارد ملی روغن سرخ کردنی جهت تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی میزان ترکیبات قطبی و عدد آنیسیدین تعیین می شوند. در این استاندارد ملی جهت اندازه گیری میزان ترکیبات قطبی از روش مرجع ستون کروماتوگرافی استفاده می گردد که زمان بر است. 

روش های ارزیابی کیفیت روغن مورد استفاده در سرخ کن را میتوان به روشهای فیزیکی و شیمیایی تقسیم بندی کرد. روش های فیزیکی شامل روش های دستگاهی و غیر دستگاهی میباشد. روش های غیر دستگاهی شامل بررسی رنگ، شفافیت و میزان کف روغن می باشد. موارد ذکر شده روش‌های آسانی جهت تشخیص نقطه دور‌ریز روغن مورد استفاده در سرخ کن ها در رستوران ها است.

 روش های دستگاهی شامل فری‌چک، سنسورهای پایش روغن و دستگاه اندازه گیری ویسکوزیته هستند که هر یک از دستگاه های ذکر شده قابلیت اندازه گیری کیفیت روغن را در مدت زمان کوتاهی دارند. 

بنابراین استفاده از شاخص جذب جهت تعیین نقطه دورریز روغن سرخ کردنی می تواند، گامی نو در سرعت بخشیدن جهت تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی باشد. این محققین از عمل اسکن به عنوان یک روش سریع توسط دستگاه اسپکتروفوتومتر برروی نمونه های روغن استفاده نموده و طول موج شاخص های ترکیبات قطبی را تعیین نمودند و هبستگی خوبی را نیز برای این روش گزارش نمودند.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار