معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت گفت:
این همایش در جیرفت برگزار شد تا ضمن بازدید اساتید، دانشمندان داخلی و
خارجی از ظرفیت تولیدات محصولات کشاورزی این مناطق مباحث علمی تخصصی هم
مطرح شود.
حمدالله راوند افزود: یکی از مهمترین
محورهای این همایش سلامت مواد غذایی است که اساتید و کارشناسان داخلی و
خارجی در این همایش علمی وتخصصی در این زمینه به سخنرانی پرداختند.
دبیر علمی همایش هم گفت: این همایش به
مدت 4 روز برنامهریزی شد که در طول 2 روز با برگزاری چند کارگاه علمی
توسط اساتید دانشگاه میلان یافتههای علمی مورد بررسی قرار گرفت.
حمید رضا علیزاده افزود: 440مقاله از
ایران و خارج از کشور به دبیرخانه این همایش رسید که از بین این مقاله ها
380 مقاله پذیرفته و در طول 2 روز پایانی به صورت پوستر و سخنرانی ارائه
شد.