دوشنبه / ۹ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۰:۲۲
سرویس : صنعت برنج و ماکارونی
کد خبر : ۷۰۳۰۶
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس صنعت برنج و ماکارونی
در پی موفقیت های گروه دانش بنیان زر؛

دو لوح و تندیس جشنواره های علمی صنعت غذا به گروه زر اعطا شد

نهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و هشتمین جشنواره شهاب (R&D های برتر صنعت غذا) با حضور مسئولان، دانشگاهیان و جمع کثیری از مدیران و صاحبان صنعت غذای برگزار و لوح تندیس این دو جشنواره به گروه دانش بنیان زر اعطا شد.

این جشنواره با هدف بررسی مسائل و مشکلات صنعت غذا و تجلیل از مقام پیشکسوتان عرصه علم و صنعت، دانشگاهیان، بازنشستگان وزارتخانه‌ها و معرفی پیشگامان و همچنین واحدهای برتر صنعت غذایی که دارای نقطه قوت در حوزه تحقیق و توسعه (R&D) توسط انجمن علوم صنایع غذایی ایران برگزار می‌شود.
(دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵) ۱۰:۲۲



پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید