سه شنبه، ۲ آبان ۱۳۹۶
۰۹:۴۰

حامیان فودنا

یکساله (شهریور94)

آگهی بازرگانی B

آگهی بازرگانی A

پخش و توزیع مواد غذایی میثاق

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی
بانک اطلاعات صنایع غذایی ایران شامل بیش از 1200 واحد فعال + اطلاعات کتاب نمایشگاه های اگروفود تهران + شیرینی و شکلات تهران +صنایع غذایی استان مازندران - 09212681145
http://www.foodna.ir/

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

گفتگو با محمدصادق مروارید، مدیر عامل شرکت نان قدس رضوی:
نان قدس رضوی از گذشته، حس وطعم زیبا و ماندگاری داشته که هنوز برای آحاد زائران رضوی و مسافران مشهد مقدس آشناست، مجمموعه ای که محصول‌هایش در مواردی به ع...
پنج شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۳
 [تعداد بازدید:370]

تغذیه و سلامت

معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان:
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان تاکید کرد: تولیدکنندگان مواد غذایی باید سلامت محصولات خود را جدی بگیرند...  [تعداد بازدید:229]
معاون بهداشت وزیر بهداشت از کاهش ۷۵ درصدی سوء تغذیه در کودکان زیر پنج سال ایرانی خبر داد و گفت: تکلیف ما در حوزه سلامت م...  [تعداد بازدید:210]

خبر نمایشگاهی

پیش نشست علمی و تخصصی اولین همایش بین‌المللی فرآورده‌های حلال
حجت‌الاسلام سیدمحمود طباطبایی، دبیر کمیته اولین همایش فرآورده‌های حلال در پیش ن...
چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۸
 [تعداد بازدید:187]
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران:
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران گفت: جشنواره رستوران محبوب گامی برای اهمیت جایگاه ص...
چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۳
 [تعداد بازدید:154]

یادداشت روز

یادداشت از حجت اله جابری (انصاری)
این روزها به هر وزیر معاون وزیر، مدیر کل یا مسئول دولتی می گویی چه کار کرده ای، ...
چهارشنبه ۵ مهر ۱۳۹۶ - ۹:۲۶
 [تعداد بازدید:595]
یادداشت از مهدی احمدی لفورکی
از دید بسیاری از فعالان صنفی کم‌توجهی به اتحادیه‌ها و اصناف در برنامه ششم توسعه ...
یکشنبه ۲ مهر ۱۳۹۶ - ۸:۴۸
 [تعداد بازدید:146]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


ابتکار شکلات سنگی رودخانه ای در انحصار "شکلات‌لیو" است

۰۹:۰۱ (سه شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۵)
اخبار مرتبط
» از باندبازی پرهیز شود؛ زیرا اعتبار بزرگ‌ترین ثروت یک ملت است / واردات کالا باید در اختیار صادرکنندگان باشد
» خسروشاهی و کارخانه شکلات سازی
» عرضه شکلات 10 درصد زیر قیمت بازار

شکلات لیو تنها چند سالی است که وارد عرصه‌ی تولید شده و جایگاه خوبی را در بازار کسب کرده است که مهمترین علت آن ایده‌ی تولید شکلات به شکل سنگی رودخانه‌ای است که مورد استقبال مصرف‌کنندگان قرار گرفت ولی متاسفانه شاهد کپی‌برداری از این ایده جذاب نیز بودیم به همین دلیل گفتگویی با جلال خدامی مدیرعامل "شکلات‌لیو" ترتیب دادیم که در زیر با هم می خوانیم.

فودنا: درباره‌ی مجموعه‌ی خود توضیحاتی بفرمائید؟

جلال خدامی، مدیر عامل شکلات لیو: مجموعه شکلات لیو در سال 90 برای اولین بار با ابتکار تولید شکلاتهای طرح سنگی رودخانه ای پا به عرصه فعالیت گذاشت که با استقبال فراوان مردم مواجه شده و این ابتکار عمل را به نام خود ثبت نمود. همکنون علاوه بر تولید شکلات سنگی به تولید طیف وسیعی از انواع دراژه های شکلاتی میپردازد و کماکان ابتکارعمل را به دست دارد

فودنا: آیا برای برندسازی خود برنامه‌ای دارید؟

جلال خدامی، مدیر عامل شکلات لیو: ازآنجا که علاوه بر تولید شکلات سنگی ، لیو روی تولید دیگر دراژه ها هم فعالیت داشته تا همیشه اولین به لحاظ ابتکارعمل و کیفیت باشد (به طوری که حتی تولید کنندگان ترک راهم به چالش کشانده ) همین سختگیری را روی بسته بندی های خود نیز داشته است لذا مد نظردارد تاسال 96 به همراه ارائه بسته بندی های خاص خود روی برند سازی هم فعالیت نماید .پیش از این شکلاتهای سنگی ، طرح تخم بلدرچین ، دراژه های بادامی و پسته ای و... را بدون تاکید بر برند روانه بازار نموده است

فودنا: آیا مجموعه شکلات لیو برنامه‌ی  نمایشگاهی در سالی که پشت سر گذاشتیم داشته است؟ 

جلال خدامی، مدیر عامل شکلات لیو: خیر. حضور در نمایشگاه موجب افزایش سفارش می شود و به دلیل محدودیت توان تولیدی نمی‌توانیم پاسخگوی آنها باشیم. برای شرکت در نمایشگاه ابتدا باید توان تولیدی را بالا ببریم.

فودنا: ظرفیت تولید و میزان اشتغال در مجموعه شکلات لیو به چه صورت است؟

جلال خدامی، مدیر عامل شکلات لیو: جالب است بگویم که اولین سفارش ما یک تن بود که برای تحویل آن 44 روز زمان صرف کردیم اما به مرور با گسترش مجموعه و افزودن تجهیزات ظرفیت را بالا و بالاتر بردیم تا بتوانیم جوابگوی درخواست بالای مصرف کنندگان باشیم .همکنون نیز درفکر توسعه بیشتر هستیم البته اگر موانع نهادهای دولتی اجازه دهند.

فودنا: مهم‌ترین مشکلات شما در زمینه‌ی تولید چیست؟

جلال خدامی، مدیر عامل شکلات لیو: مسئولان اعطای تسهیلات به صنعت را تنها راه مشکل می‌دانند در حالی که نقدینگی یکی از کوچکترین مشکلات است و صنعت نیاز به مدیریت، ایده و پشتیبانی دارد. 

به دنبال توسعه کارخانه بودیم که بخشنامه‌ای از طرف اداره بهداشت پاکدشت مبنی بر الزام تبدیل افراد حقیقی به شرکت حقوقی صادر شد و چون تمایلی به شریک گرفتن نداشتم کار توسعه را متوقف کردم. 

مشکل دیگر مالیات ارزش افزوده است، کشور با مالیات ساخته می‌شود اما درست نیست که کارخانه و تولیدکننده‌ها مجانی برای دولت کار کنند، ما نمی‌توانیم از همه ارزش افزوده بگیریم در حالی که چند برابر مالیات واقعی را پرداخت می‌کنیم و در صورت بروز کوچکترین اشتباه مالیاتی باید جریمه بپردازیم. پرداخت مالیات وظیفه ما نیست و باید مصرف کننده آن را بپردازد.

فودنا: چه میزان امنیت ایده و خلاقیت در ایران وجود دارد؟

جلال خدامی، مدیر عامل شکلات لیو: علاوه بر سنگ‌اندازی در ثبت ایده، حمایتی نیز پس از آن وجود ندارد و محصولات به راحتی کپی برداری می‌شوند. مزیت‌های اقتصادی و ارزش معنوی مبتکر در هر زمینه‌ای بعد از کپی‌برداری از بین می‌رود،  همین شکلات سنگ رودخانه ای در انحصار ثبتی مجموعه ما است ولی کپی برداری شده و ما هم با توجه به مدارک ثبتی جلوی این کار را گرفتیم.

فودنا: برای صادرات چه برنامه ای دارید؟

جلال خدامی، مدیر عامل شکلات لیو: محصولات ما به صورت محدود صادر میگردند .ما با شیرینی و  خشکبارفروشهای معروفی کارمیکنیم که آنها درامریکا ، کانادا ،انگلیس و سوئد هم شعبه دارند و چون کالای ما از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است محصولات ما به خودی خود توسط این فروشندگان به کشورهای دیگر صادر میگردد و ما دخالت مستقیمی نداریم . البته صادرات مستقیم حتما در برنامه های آتی ما وجود دارد

فودنا: چه  برنامه های برای توسعه کار دارید؟

جلال خدامی، مدیر عامل شکلات لیو: کمافی السابق در صدد تولید محصولات متنوع تر و جدیدتر بوده و نیزتوسعه فعالیتها را در نظر داریم .حضور درنمایشگاههای مرتبط به صورت پررنگ تر هم از برنامه های توسعه ای ما خواهد بود

فودنا: چرا نام لیو را برای محصولات خود برگزیده‌اید؟

جلال خدامی، مدیر عامل شکلات لیو: لیو یک نام باستانی به معنی خورشید است و چون شبیه به لیو لاتین به معنی زندگی هم است آن را انتخاب کردم.

به دلیل علاقه زیادی که به تولید داشتم از سال‌ها قبل لیو را به همراه چندین نام دیگر به ثبت رساندم. 

فودنا:صنعت شکلات ایران را در رقابت با دیگر کشورها چطور ارزیابی می‌کنید؟

جلال خدامی، مدیر عامل شکلات لیو: مسئولان از شکلات‌های خارجی بیشتر از شکلات‌های داخلی حمایت می کنند در حالی که تعداد تولیدکنندگان و حجم تولیدی خوبی در ایران وجود دارد. برای مثال ما به دنبال رنگ‌های طلایی خوراکی بودیم در سفرم به نمایشکاه آلمان نمونه‌ای را به ایران آوردم و برای گرفتن مجوز، آن را به اداره غذا و دارو و استاندارد بردم اما اجازه تولید داده نشد درحالی که شکلات‌های خارجی با رنگ طلایی وارد بازار ایران می‌شوند!

اکثر شکلات های موجود با کیفیت و متوسط وارد بازار می‌شوند در حالی که ما می‌توانیم با استفاده از مواد اولیه خوب محصولات با کیفیت‌تری را تولید و با کشوری مانند سوئیس رقابت داشته باشیم.

با همه‌ی مشکلات موجود بر سر راه این صنعت ما پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم . 

فودنا: شاخصه های شکلات خوب چیست؟

جلال خدامی، مدیر عامل شکلات لیو: دانه های کاکائو در کشورهای استوایی و حاره‌ای تولید می‌شود با استفاده از مواد اولیه خوب و دانه‌های کاکائو مرغوب فرآوری و پودر  می‌شود و در نهایت اختلاط با کره‌کاکائو   به یک شکلات خوبی تبدیل می‌شود.

عده‌ای معتقد هستند هرچه شکلات تیره‌تر باشد بهتر است در حالی که این فکر درت نیست. شکلات هرچه با دانه کاکائو بیشتر تفت داده شود تیره تر و همین تیرگی باعث ازبین رفتن خاصیت آن می‌شود. روی بعضی از بسته‌های شکلات تلخ می‌بینیم که نوشته 99 درصد کاکائو، این غیرممکن است که تنها یک درصد از آن مربوط به شیر‌خشک، شکر و سایر مواد اولیه باشد. هرچه میزان شکر بیشتر باشد شکلات شیرین‌تر و اگر کمتر باشد شکلات تلخ خواهد شد. 


میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار