تمرکز از استانداردسازی کالا به استانداردسازی روش ها، اجرایی شدن تفاهم نامه ها برای صدور گواهی حلال ازجانب تشکلها و انجمنهای صنایع غذایی، جلوگیری از تغییرات مکرر قوانین و مقررات، طولانی بودن فرآیند جواب دهی نتایج آزمایشات استانداردی دریافت شده بر روی کالاها در گمرکات، زیاد بودن هزینه های انجام آزمون استانداردی، اقتصادی نبودن بسیاری از صنایع و جلوگیری از صدور گواهیهای استاندارد برای صنایع غیر اقتصادی، رقابت ناعادلانه آزمایشگاه های دانشگاهی در عین برخورداری از مزایای دولتی با آزمایشگاه های همکار بخش خصوصی و رواج توزیع برخی مواد غذایی غیر استاندارد مانند آبلیموی غیر استاندارد با وجود ارایه گواهی های استاندارد از جمله دغدغه ها و مشکلات مطرح شده فعالان اقتصادی در حضور رییس سازمان استاندارد بود.