دوشنبه، ۲ مرداد ۱۳۹۶
۱۱:۲۱

حامیان فودنا

یکساله (شهریور94)

آگهی بازرگانی B

آگهی بازرگانی A

پخش و توزیع مواد غذایی میثاق

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی
بانک اطلاعات صنایع غذایی ایران شامل بیش از 1200 واحد فعال + اطلاعات کتاب نمایشگاه های اگروفود تهران + شیرینی و شکلات تهران +صنایع غذایی استان مازندران - 09212681145
http://www.foodna.ir/

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

گفتگو با جلیل وطندوست مدیرعامل شیرین وطن:
صنایع غذایی شیرین وطن بصورت رسمی از سال 1381 آغاز به کار کرد و در ابتدا با یک خط تولید بیسکویت فعالیت می کرد که به تدریج دیگر اقلام صنعت به آن اضاف...
شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۷
 [تعداد بازدید:757]

تغذیه و سلامت

استفاده از سفره‌های یک‌بارمصرف نه تنها باعث بروز مشکلات و بیماری برای افراد بزرگسال می‌شود بلکه موجب بروز کوتاهی قد در ک...  [تعداد بازدید:101]
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: با توجه به فصل گرما و سفرهای تابستانی رعایت چند نکته ساده در خصوص مصرف موا...  [تعداد بازدید:82]

خبر نمایشگاهی

دوشنبه پیش رو – 2 مرداد 96
به گزارش فودنا، هیات تجاری متشکل از تولیدکنندگان محصولات موادغذایی و محصولات آرا...
چهارشنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۳
 [تعداد بازدید:265]
۲۲ تا ۲۵ آبان 96 برگزار می شود
فودنا - دومین نمایشگاه بین المللی و تخصصی محصولات پروتئینی و صنایع وابسته تهران ...
چهارشنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۲:۲۲
 [تعداد بازدید:269]

یادداشت روز

مهدی کریمی تفرشی، مدیر عامل گلها
نگاهی به سیاست های اقتادی کشورهای توسعه یافته حاکی از ارتباط تنگاتنگ بخش تولید ب...
شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۹:۱۹
 [تعداد بازدید:64]
مطالعه کشورهای توسعه یافته نشان می دهد در همه این کشورها سیاست گذاری ها به گونه ...
سه شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۶ - ۰:۴۴
 [تعداد بازدید:279]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران

مدیرمجموعه غذایی کترینگ اخوان سادات
تعداد کترینگ‌های غیرمجاز بیشتر از مجاز است / راه‌های شناخت غذای سالم در کترینگ‌ها

۱۱:۴۶ (یکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۵)
اخبار مرتبط
» ورود رسمی استرت‌آپ‌ها به حوزه کافه و رستوران
» اقدام عجیب یک رستوران تایوانی برای سرگرم کردن مشتریانش!
» داخل گرانترین رستوران‌ دنیا چه خبر است؟/ 15 هزار دلار برای یک وعده شام+تصاویر
» جای خالی غذاهای اصیل ایرانی در منوی رستوران‌ها

ابوالقاسم میراشرف‌خان به عنوان یک کارشناس حوزه غذا و کیترینگ با بیان اینکه با رشد جوامع شهری تمایل مردم به استفاده از غذاهای آماده و رستورانی در کشور افزایش یافته است به خبرنگار فودنا گفت: تهیه غذا از مجموعه‌های غذایی و رستوران‌ها، قسمتی از زندگی ما انسان‌ها شده است که اهمیت شناخت غذای سالم را برای همه‌ی ما بیشتر می‌کند

ابوالقاسم میراشرف‌خان با بیان اینکه سلامت مواد غذایی از موضوعات بسیار مهمی است که باید در انتخاب مجموعه های غذایی و کترینگ ها مورد توجه قرار گیرد افزود: به اعتقاد بسیاری از کارشناسان حوزه غذا، استفاده از مواد اولیه تازه در تهیه غذا از نشانه های مجموعه ها و کترینگ های غذایی سالم است

 مدیرمجموعه غذایی کترینگ اخوان سادات که به تازگی به عنوان مدیر خلاق و کارآفرین نمونه شناخته شده با اشاره به ضرب المثل هر ارزانی بی علت و هرگرانی بی حکمت نیست تصریح کرد: متاسفانه برخی از کترینگ ها با تبلیغات فریبنده و ارائه غذاهای ارزان و بی‌کیفیت به سلامت مردم ضربه می زنند و متأسفانه به دلیل اینکه قیمت‌های غذایی این کترینگ‌ها پائین‌تر از حد قیمت معمول بازار است مردم نیز برای خرید از این مجموعه های غذایی گمراه می‌شوند. 
ابوالقاسم میر اشرف خان  متأسفانه تعداد کترینگ‌های غذایی غیرمجاز بیشتر از کترینگ‌های مجاز است اظهار داشت: اغلب مجموعه های غذایی غیرمجاز یا زیرپله ای  از مواد غذایی بی کیفیت استفاده و حداقل نکات بهداشتی را رعایت نمی کنند.

 این کارشناس حوزه غذا گفت: ما از اداره ها، شرکت‌ها و حتی خانواده‌ها درخواست داریم قبل از ارائه سفارش برای تهیه غذایی از کترینگ‌ها حتمأ پروانه کسب آنان را رویت و بررسی کرده و از مجموعه های غذایی استاندارد و معتبر استفاده کنند.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار