یکشنبه / ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ / ۰۹:۰۸
سرویس : شیرینی و شکلات
کد خبر : ۶۹۹۹۳
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس شیرینی و شکلات

تسهیلات ویژه دانشگاه انگلیسی برای "شکلات شناسی"!

دانشگاه وست انگلیس به گروهی از دانشجویان مقطع دکترا که درباره عوامل ژنتیکی علاقه به طعم‌های مختلف شکلات تحقیق می‌کنند، سالانه 15 هزار پوند کمک‌هزینه پژوهشی اعطا می‌کند.

به گزارش ایسنا و نقل از میرور، دانشجویان تا 27 ماه جاری میلادی وقت دارند تا درخواست‌های خود را به دفتر دانشکده علوم کاربردی و سلامت این دانشگاه در بریستول ارسال کنند.

دانشجویان پذیرفته شده بر روی فرآیندهای مختلف تخمیر دانه‌های شکلات برای دستیابی به طعم‌های مختلف تحقیق و بررسی می‌کنند.

این برنامه پس از درخواست‌های مکرر صنایع شکلات‌سازی از این دانشگاه برای شناخت اصولی ویژگی‌های طعم‌های مختلف کاکائو، ایجاد شده است.

از جمله شرکت‌های مطرح در این زمینه که این درخواست را داشته‌اند می‌توان به کمپانی‌های میلکا، کدبری، پرینس و اورئو اشاره کرد. این کمپانی‌ها بخشی از هلدینگ موندلیز هستند که یکی از بزرگترین کمپانی‌های تولید تنقلات در سطح جهان است. شرکت‌ها آمادگی خود را برای فرستادن افرادی برای تست شکلات‌های مختلف اعلام کرده‌اند.

برخی از این شرکت‌ها در صفحات شبکه‌های اجتماعی خود اقدام به انتشار فراخوان برای افرادی کرده‌اند که بتوانند با چشیدن طعم‌های مختلف به خوبی ویژگی‌های آنها را بیان کنند.

بهترین فرد از بین این افراد برای تولید محصولات جدید موندلیز و شرکت‌های تابع آن انتخاب می‌شود.
(یکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۵) ۰۹:۰۸

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها