پنج شنبه / ۱۴ بهمن ۱۳۹۵ / ۰۹:۴۴
سرویس : چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی
کد خبر : ۶۹۸۴۷
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی

6 ضرر وحشتناک نمک

یک کارشناس بهداشت مواد غذایی با خطرناک خواندن مصرف بی رویه نمک، به تشریح زیان‌های وحشتناک این طعم دهنده برای بدن پرداخت.

حسین عبدالعزیزی با اشاره به اینکه شهروندان خطرات استفاده بی رویه از نمک طعام را جدی بگیرند، اظهار داشت: استفاده کم از نمک طعام مطلوب است، اما خوردن غذا با نمک مسئله دیگری است.

این کارشناس بهداشت مواد غذایی با بیان اینکه میزان مصرف نمک طعام 6 تا 18 گرم است، افزود: مصرف بیش از این میزان نمک طعام باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی می‌شود.

عبدالعزیزی تصریح کرد: کارشناسان معتقدند که مصرف بی رویه نمک مهمترین عامل میگرن (سردرد عصبی) است.

وی در ادامه اذعان کرد: نمک همچنین باعث آب جمع شدگی در بدن، از دست دادن پتاسیم و تورم در پاها می شود.

عبدالعزیزی گفت: پتاسیم برای جذب و استفاده پروتئین در بدن ضروری است.

این کارشناس مواد غذایی متذکر شد: چنانچه شهروندان بخواهند میزان نمک خود را کاهش دهند می‌بایست از نوشیدن کوشاب (ماء الشعیر)، استفاده از منوسدیم گلوتامات، جوش شیرین، پودر پختو پز، از خوردن گوشت‌هایی همچون ژامبون، سوسیس، غذاهای کنسرو شده و یا یخ زده پرهیز کنند.

عبدالعزیزی در پایان خاطرنشان کرد: آشامیدنی‌های رژیمی ممکن است کم کالری باشند اما حاوی نمک هستند./ تسنیم
(پنج شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۵) ۰۹:۴۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها