سه شنبه / ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۱:۳۲
سرویس : چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی
کد خبر : ۶۹۸۱۹
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی

خطرات استفاده بی رویه از نمک طعام جدی گرفته شود/ افرایش بیماری قلبی ارمغان مصرف بی رویه نمک طعام

کارشناس بهداشت مواد غذایی هشدار داد: شهروندان خطرات استفاده بی رویه از نمک طعام را جدی بگیرند.

مهندس حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی  اظهار کرد: استفاده کم از نمک طعام مطلوب است، اما خوردن غذا با نمک مسئله دیگری است.

وی در ادامه با بیان اینکه میزان مصرف نمک طعام 6 تا 18 گرم است، افزود: مصرف بیش از این میزان نمک طعام باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی می شود.

عبدالعزیزی تصریح کرد: کارشناسان معتقدند که مصرف بی رویه نمک مهمترین عامل میگرن (سردرد عصبی) است.

وی در ادامه اذعان کرد: نمک همچنین باعث آب جمع شدگی در بدن، از دست دادن پتاسیم و تورم در پاها می شود.

عبدالعزیزی گفت: پتاسیم برای جذب و استفاده پروتئین در بدن ضروری است.

این کارشناس مواد غذایی متذکر شد: چنانچه شهروندان بخواهند میزان نمک خود را کاهش دهند می بایست از نوشیدن کوشاب (ماء الشعیر)، استفاده از منوسدیم گلوتامات، جوش شیرین . پودر پختو پز، از خوردن گوشت هایی همچون ژامبون، سوسیس، عذاهای کنسرو شده و یا یخ زده پرهیز کنند.

عبدالعزیزی در پایان خاطرنشان کرد: آشامیدنی های رژیمی ممکن است کم کالری باشند اما حاوی نمک هستند.
(سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۵) ۱۱:۳۲

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها