سه شنبه / ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۱:۳۲ سرویس : چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتیکد خبر : ۶۹۸۱۹گزارشگر : ۱۰۰۸ سرویس چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی خطرات استفاده بی رویه از نمک طعام جدی گرفته شود/ افرایش بیماری قلبی ارمغان مصرف بی رویه نمک طعام کارشناس بهداشت مواد غذایی هشدار داد: شهروندان خطرات استفاده بی رویه از نمک طعام را جدی بگیرند. مهندس حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی اظهار کرد: استفاده کم از نمک طعام مطلوب است، اما خوردن غذا با نمک مسئله دیگری است.وی در ادامه با بیان اینکه میزان مصرف نمک طعام 6 تا 18 گرم است، افزود: مصرف بیش از این میزان نمک طعام باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی می شود.عبدالعزیزی تصریح کرد: کارشناسان معتقدند که مصرف بی رویه نمک مهمترین عامل میگرن (سردرد عصبی) است.وی در ادامه اذعان کرد: نمک همچنین باعث آب جمع شدگی در بدن، از دست دادن پتاسیم و تورم در پاها می شود.عبدالعزیزی گفت: پتاسیم برای جذب و استفاده پروتئین در بدن ضروری است.این کارشناس مواد غذایی متذکر شد: چنانچه شهروندان بخواهند میزان نمک خود را کاهش دهند می بایست از نوشیدن کوشاب (ماء الشعیر)، استفاده از منوسدیم گلوتامات، جوش شیرین . پودر پختو پز، از خوردن گوشت هایی همچون ژامبون، سوسیس، عذاهای کنسرو شده و یا یخ زده پرهیز کنند.عبدالعزیزی در پایان خاطرنشان کرد: آشامیدنی های رژیمی ممکن است کم کالری باشند اما حاوی نمک هستند. (سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۵) ۱۱:۳۲ اخبار مرتبط غذا را کم نمک بخورید تا خطر سکته کاهش یابد اجرای استاندارد ذبح و صید در 10 مرکز برای نخستین بار / کاهش مصرف نمک و شکر در دستور کار دولت قرار دارد وضعیت مصرف نمک، شکر و چربی در ایران + آمار خطرات استفاده بی رویه از نمک طعام میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای) 12345 امتیاز 12345 برای امتیاز باید عدد وارد کنید پست الکترونیک را وارد کنید پست الکترونیک صحیح نیست پست الکترونیک نمایش داده شود. تعداد کاراکتر باقیمانده: 500 نظر خود را وارد کنید پس از انتشار این نظر، به من اطلاع داده شود. ارسال