سه شنبه / ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ / ۰۹:۲۳
سرویس : بازار پخش و توزیع مواد غذایی
کد خبر : ۶۹۸۱۱
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس بازار پخش و توزیع مواد غذایی

‌توسعه گردشگری خوراک در چارچوب غذاهای سنتی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی با بیان اینکه slow food یا غذای آرام از منظر آرامش‌بخشی قابل توجه است، گفت: اگر می‌خواهیم این سبک از گردشگری خوراک را توسعه دهیم، حتما باید در چارچوب غذاهای سنتی باشد.

حسین زارع‌صفت امروز در نخستین سمینار گردشگری خوراک با رویکرد slow food، با بیان اینکه آرامش گمشده جامعه امروز بشری است، اظهار کرد: کسانی در صنعت گردشگری موفق هستند که یا جریان‌سازی می‌کنند‌ یا جریان‌ها را شناسایی و خود را با این جریان‌ها همراه کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی تاکید کرد: امروزه در بسیاری از مناطق دنیا نه تنها غذا، جزیی از خدمات گردشگری محسوب می‌شود بلکه خود به تنهایی تبدیل به یک جاذبه گردشگری شده است.

وی خاطرنشان کرد: در دنیای مدرن بازگشت به طبیعت و خویشتن مطرح است. معنویت، آرامش، هویت و میراث به عنوان رویکردهای جدید بشر مورد توجه اندیشمندان و نخبگان اجتماعی قرار گرفته است، لذا بازگشت به طبیعت سیر جدیدی است که جلوه‌های مختلف طبیعت را به نمایش می‌گذارد.
(سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۵) ۰۹:۲۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها