چهارشنبه / ۲۹ دی ۱۳۹۵ / ۰۹:۲۶ سرویس : چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتیکد خبر : ۶۹۶۲۲گزارشگر : ۱۰۰۸ سرویس چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی غذا را کم نمک بخورید تا خطر سکته کاهش یابد سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر مصرف کمتر نمک برای کاهش بروز سکته های مغزی و قلبی تاکید کرد. دکتر زهرا عبدالهی گفت: مطالعات نشان داده است، کاهش حدود ۶ گرم نمک دریافتی روزانه باعث کاهش ۲۴ درصدی سکته مغزی و کاهش ۱۸ در صدی بیماری عروق کرونر می شود.وی افزود: مطالعات دیگری نیز نشان داده است که با کاهش ۲۵ درصدی مصرف نمک، ریسک بیماری های قلبی عروقی به میزان ۲۵ درصد کاهش می یابد/ مهر (چهارشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۵) ۰۹:۲۶ غذا را کم نمک بخورید تا خطر سکته کاهش یابد میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای) 12345 امتیاز 12345 پست الکترونیک را وارد کنید پست الکترونیک نمایش داده شود. تعداد کاراکتر باقیمانده: 500 نظر خود را وارد کنید پس از انتشار این نظر، به من اطلاع داده شود. ارسال