چهارشنبه / ۲۹ دی ۱۳۹۵ / ۰۹:۲۶
سرویس : چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی
کد خبر : ۶۹۶۲۲
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی

غذا را کم نمک بخورید تا خطر سکته‌ کاهش یابد

سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر مصرف کمتر نمک برای کاهش بروز سکته های مغزی و قلبی تاکید کرد.

 دکتر زهرا عبدالهی گفت: مطالعات نشان داده است، کاهش حدود ۶ گرم نمک دریافتی روزانه باعث کاهش ۲۴ درصدی سکته مغزی و کاهش ۱۸ در صدی بیماری عروق کرونر می شود.

وی افزود: مطالعات دیگری نیز نشان داده است که با کاهش ۲۵ درصدی مصرف نمک، ریسک بیماری های قلبی عروقی به میزان ۲۵ درصد کاهش می یابد/ مهر
(چهارشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۵) ۰۹:۲۶

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها