دوشنبه / ۱۳ دی ۱۳۹۵ / ۰۹:۴۸
سرویس : فرآورده های لبنی
کد خبر : ۶۹۳۴۸
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های لبنی

محصولات لبنی کارخانه ‌های همدان فاقد مواد نگهدارنده است

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو علوم پزشکی همدان گفت: محصولات لبنی کارخانه ‌های همدان فاقد مواد نگهدارنده است.

دکتر محمد کاظم‌ زاده  اظهار کرد: هیچ گونه مواد نگهدارنده‌‌ به محصولات لبنی کارخانه‌ های همدان اضافه نمی‌شود و مردم نگران مصرف محصول کارخانه ها نباشند.
وی اضافه کرد: تصور مردم در این است که به عنوان مثال شیر پاستوریزه با مدت نگهداری 6 ماهه با افزودن مواد نگهدارنده است در حالیکه فرآوری روی شیر با میکروب ‌زدایی کامل همراه است و به این دلیل قابلیت مصرف تا 6 ماه را دارد.
کاظم زاده شایعه های جاری مبنی بر افزودن وایتکس به محصول لبنی شیر را بی اساس خواند و افزود: آزمایش های متعددی را از کارخانه های لبنی استان همدان به صورت مستمر انجام می دهیم و این ادعا به هیچ عنوان صحت ندارد.
وی افزود: در ماه های اخیر نیز تذکر جدی پیرامون میزان استفاده کم از ویتامین دی، اضافه شدن آب به شیر و یا ایراد داشتن خط تولید وجود داشته که البته این موارد خیلی ناچیز بوده و در رفع آن اقدام شده است.
وی بیان کرد: کارشناسان این معاونت بازدیدهای روزانه، هفتگی و ماهانه از کارخانه ها را در دستور کار دارند و از آنجا که کنترل بهداشت مواد لبنی حساست بالایی دارد، مورد توجه جدی قرار می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: مصرف روغن پالم در فرآورده‌های لبنی همدان نیز انجام نمی گیرد و مردم نسبت به این موضوع اطمینان لازم را داشته باشند.
هم اکنون بیش از 30 کارخانه تولید محصولات لبنی در استان همدان فعالیت دارند./ ایرنا
(دوشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۵) ۰۹:۴۸

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها