پنج شنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۵ / ۰۹:۳۵
سرویس : آزمایشگاه، گواهینامه ها و اسانس
کد خبر : ۶۹۰۷۸
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس آزمایشگاه، گواهینامه ها و اسانس

تصفیه پساب حاصل از تلخی زدایی زیتون به منظور استفاده مجدد در خط تولید

طرح «تصفیه پساب کارخانجات زیتون به منظور استفاده مجدد» در خط تولید دیگر فناوری رونمایی شده در حوزه صنت غذا توسط وزیر علوم بود که به سفارش بخش خصوصی در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی انجام شده است.

«دکتر راضیه نیازمند» مجری این طرح پژوهشی در خصوص اهداف اجرای آن بیان کرد: ارزیابی روش انعقاد الکتریکی به عنوان فرآیندی سریع و کارآمد برای تصفیه پساب حاصل از مرحله تلخی زدایی زیتون مهمترین هدف انجام آن بوده است.
عضو هیأت علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مهمترین دستاوردهای این طرح را کاهش COD، ترکیبات فنولی، کدورت و رنگ نمونه پساب تا حد استاندارد بیان کرد و افزود: سرعت و سهولت، در کنار کاهش مصرف آب، کاهش هزینه تصفیه پساب و کاهش مصرف مواد شیمیایی از دیگر دستاوردهای طرح ذکر شده به شمار می رود.
(پنج شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۵) ۰۹:۳۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها