دوشنبه / ۲۲ آذر ۱۳۹۵ / ۱۱:۵۵
سرویس : آرد و غلات، مواد نشاسته ای
کد خبر : ۶۹۰۱۵
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس آرد و غلات، مواد نشاسته ای

حرارت مستقیم نان های سنتی را سرطان زا می کند

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حرارت مستقیم باعث ایجاد کربن در نان می شود و آن را سرطان زا می کند.

علی اکبر سیاری روز دوشنبه در نشست خبری وزارت بهداشت افزود: بر اساس استاندارد مصوب نان کشور که ابلاغ شده است همه نانوایی های کشور ملزم به کاهش حرارت و کاهش میزان کربن شده اند و با این کار میزان سرطان زایی را در کشور کاهش دهند.
وی ادامه داد: باید فرهنگ مصرف نان صنعتی را در کشور توسعه دهیم به خصوص اینکه این نان ها در صورتی که سبوس کافی داشته باشند می توانند چربی های مضر HDL را به چربی مفید HLD تغییر دهند./ ایرنا
(دوشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۵) ۱۱:۵۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها