سه شنبه / ۲۵ آبان ۱۳۹۵ / ۱۲:۲۸
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۶۸۶۱۵
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس تغذیه و سلامتی
مدیر گروه طب فراگیر پژوهشکده سرطان جهاد دانشگاهی:

خاصیت ضد سرطانی در «قارچ های دکمه ای»

بر اساس مطالعات انجام شده برروی قارچ های دکمه ای، مشخص شده که این قارچ خواص ضد سرطانی دارد.

به گزارش فودنا ، دکتر علیرضا مجید انصاری، مدیر گروه طب فراگیر پژوهشکده سرطان جهاد دانشگاهی در گفت و گو با برنامه «فردای روشن» شبکه رادیویی سلامت گفت: بسیاری از سورس‌های طبیعی که امروزه برای درمان سرطان از آنها بهره گرفته می شود، ریشه در گیاهان دارویی و منابع طبیعی دارد که به عنوان نمونه می توان به قارچ ها اشاره داشت که بسیاری از آنها، خواص دارویی دارند.
مجید انصاری ادامه داد: مطالعات بسیاری در مورد خواص قارچ انجام شده از جمله در مورد قارچ های خوراکی که در رژیم غذایی مصرف می شود.
وی با اشاره به خواص ضد سرطانی قارچ های خوراکی افزود: تاکنون مطالعه ای در این خصوص انجام نشده و به صورت اختصاصی با همکاری جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، مطالعه ای مبنی بر شناسایی پروتئین های دارویی موجود در قارچ های دکمه ای صورت گرفت که می تواند خواص ضد سرطانی داشته باشد.
مدیر گروه طب فراگیر پژوهشکده سرطان جهاد دانشگاهی در پایان اظهارداشت: با شناسایی مشخصات مولکولی دقیق قارچ های دکمه ای، موفق به دستیابی به ترکیبات اولیه پروتئینی موجود در آن خواهیم شد که تاکنون مطالعه ای در سطح بین الملل در این خصوص انجام نشده است.

(سه شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۵) ۱۲:۲۸

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها