چهارشنبه / ۲۸ مهر ۱۳۹۵ / ۱۰:۴۴
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۶۸۰۸۳
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس تغذیه و سلامتی

فاکتورهای پرخطر ابتلا به سوءتغذیه را بشناسید

به گفته متخصصان تغذیه، برخی فاکتورهای مشخص بیش از سایر موارد فرد را در معرض سوءتغذیه قرار می دهند.

سوءتغذیه الزاماً همیشه به خاطر عدم مصرف غذا نیست بلکه گاهی اوقات برخی عوامل موجب بروز سوءتغذیه می شوند.

طبق اعلام آکادمی تغذیه و برنامه ریزی غذایی، ممکن است فردی چاق باشد اما همزمان دچار سوءتغذیه هم باشد. به گفته این آکادمی، از جمله عوامل پرخطر و متداول سوءتغذیه شامل موارد زیر هستند:

-بستری شدن در بیمارستان.

-افزایش سن به خصوص اگر همراه با دمانس یا زوال عقل باشد.

-مشکلات سلامت دهان و دندان.

-از دست دادن اشتها.

-جراحات شدید سر.

-اختلال در خوردن.

-عفونت جدی.

-نارسایی یک عضو.
(چهارشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۵) ۱۰:۴۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها