سه شنبه / ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۱:۳۳
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۶۶۷۵۳
گزارشگر : ۱۰۱۵
سرویس تغذیه و سلامتی

خواص گیاه زنیان

زنیان، گیاهی با خواص فراوان است. دانه‌های آن که طعم و بوی قوی دارد، حاوی پروتئین، چربی، ماده معدن، فیبر، کربوهیدرات، کلسیم، تیامین، ریبوفلاوین، فسفر، آهن و نیاسین است. در ادامه مطلب به بخشی از خواص این گیاه اشاره می‌شود.

زنیان، گیاهی با خواص فراوان است. دانه‌های آن که طعم و بوی قوی دارد، حاوی پروتئین، چربی، ماده معدنی، فیبر، کربوهیدرات، کلسیم، تیامین، ریبوفلاوین، فسفر، آهن و نیاسین است. در ادامه مطلب به بخشی از خواص این گیاه اشاره می‌شود.

مصرف یک قاشق غذاخوری زنیان همراه با یک قاشق زیره و مقداری پودرزنجبیل، سوءهاضمه و ریفلاکس معده را رفع می کند.

زنیان برا ی کاهش درد کلیه و از بین بردن سنگ مفید است.

مصرف زنیان با آب ولرم، برطرف کننده سرماخوردگی است و بخور آن، گرفتگی بینی را برطرف می کند.

ضماد تهیه شده از آب و زنیان آسیاب شده را روی قسمت هایی از بدن که خارش دارد، قرارد هید تا ناراحتی رفع شود.

برای پیشگیری از خونریزی بیش از حد و نامنظمی قاعدگی، مقداری زنیان را با کمی آب در کوزه سفالی بریزید و روز بعد میل کنید.

ماساژ دادن با روغن آن، درد آرتریت را کاهش می دهد.

برای درمان و رفع اسهال و اسهال خونی، روزانه زنیان خیس شده در آب را میل کنید.همچنین مخلوطی از پودر زنیان و ماست را به صورت بمالید و بگذارید مدتی بمانداین امر باعث کمرنگ شدن لکه ها خواهد شد./خراسان
(سه شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۵) ۱۱:۳۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها