به گزارش فودنا به نقل از ایرنا محسن سعیدی افزود: این مدیریت کشت و توسعه دانه روغنی کنجد که نیاز آبی کمتری نسبت به سایر محصولات تابستانه دارد را در دستور کار قرار داده است.
وی بیان کرد: این کار در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و تحقق اهداف برنامه کاهش سطح زیر کشت محصولاتی که نیاز زیادی به آب دارند، انجام شده است.
وی سطح زیر کشت کنجد در شهرستان رودبار جنوب را پنج هزار هکتار عنوان کرد و گفت: فرآوردههای کنجد مانند روغن و ارده از اهمیت و جایگاه خاصی در تغذیه و سلامت انسان برخوردار است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار جنوب ادامه داد: کشت این محصول تا اواخر مرداد ماه ادامه دارد.
وی گفت: ارقام کشت شده کنجد در این شهرستان از نوع محلی و هلیل می باشد که برداشت آن از نیمه دوم آبان ماه آغاز می شود.
سعیدی خاطرنشان کرد: متوسط عملکرد این محصول یک تن در هر هکتار است که پیش بینی می شود بیش از پنج هزار تن کنجد از مزارع این شهرستان برداشت شود.
وی گفت: همچنین به منظور افزایش عملکرد در واحد سطح تعدادی از مزارع کنجد شهرستان به سیستم آبیاری قطرهای مجهز شده و کشت در این مزارع با دستگاه ریزدانهکار انجام گرفته است.
شهرستان رودبار جنوب یکی از قطب های تولی کنجد کشور و در فاصله 320 کیلومتری جنوب کرمان واقع شده است.