پنج شنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۵ / ۰۳:۰۵
سرویس : فراورده های روغنی
کد خبر : ۶۶۱۱۱
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس فراورده های روغنی
تحقیق یک گروه مصری نشان داد:

کره سویا به کمک جوانه زدن کیفیت بالاتری پیدا می کند

فودنا - برای کسانی که یک آلترناتیو بهتری می خواهند که جایگزین کره حیوانی باشد کره سویا میتواند انتخاب مناسبی باشد. این را یک گروه محقق مصری نشان داده است.

به گزارش واحد بین الملل فودنا، این گروه محقق طی تحقیقات خود دریافتند، کره سویا دارای چربی کمتر و پروتیئن بیشتری نسبت به کره بادام زمینی است . اما حساسیت بیشتری دارد برای اکسیده  شدن دارد.
این حساسیت را می توان به کمک جوانه روییده شده ی سویا قبل ازدرست کردن ان برای کره به مقدار زیادی کاهش داد.
با استفاده از جوانه ی روییده شده ی  سویا و سپس تبدیل آن به کره هم میزان حساسیت آن نسبت به اکسیده شدن کم می شود و همچنین طعم آنرا بهتر می کند. این را یک گروه (پانل) که امتحان و مزه کردن را بررسی می کنند اعلام کردند.
کره سویا همچنین مقاومت بیشتری در مقابل رشد و تکثیر میکروبهای زیان اور دارد .

LWT Food Sci Technol 69,40 منبع:

علی تیموری - واحد بین الملل فودنا از سوئد

(پنج شنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۵) ۰۳:۰۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها