پنج شنبه / ۲۰ خرداد ۱۳۹۵ / ۱۲:۵۲ سرویس : چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتیکد خبر : ۶۵۷۵۵گزارشگر : ۱۰۰۸ سرویس چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی بدون افزایش فشارخون، نمک مصرف کنید! نمک با داشتن سدیم موجب افزایش فشار خون و بیماریهای ناشی از آن میگردد. فاطمه احمدی. در گفتگو با فودنا بیان داشت:نمک کم سدیم در دو نوع 10% و 20% با هدف افزایش ارزش غذایی نمک و کاهش سدیم آن تولید میگردد. مدیرعامل شرکت انوشه بازرگانی امید ایرانیان گفت:شرکت شور نمک یزد با دریافت تاییدیه از معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت و تولید این نمک بر مبنای موازین استاندارد از نظر تصفیه و بسته بندی، این محصول را در جایگاه مطمئنی از نظر کیفیت قرار داده است.با توجه به نظر متخصصین و کارشناسان تغذیه، این درصد کاهش با نمک پتاسیم جایگزین می شود و بر این مبنا، مصرف آن موجب تعادل فشار داخلی و خارجی خون می گردد.فروش و پخش نمک پتاسیم (کم سدیم) توسط شرکت انوشه بازرگانی امید ایرانیان انجام می شود و در این راستا، آماده همکاری با نمایندگان پخش و موسسات توزیع در سراسر کشور می باشد. (پنج شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۵) ۱۲:۵۲ اخبار مرتبط نمک های غیر مجاز رژیم غذایی کم نمک برای سلامت قلب مضر است مقدار نمک مصرفی در نان ها به یک درصد کاهش یافت نمک میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (1 رای) 12345 انوشه بازرگانی ۱۳۹۷/۰۱/۲۰ 0 0 0 با سپاس از ثبت این گفتگوی عالی! https://worldsaltmarket.com/ امتیاز 12345 پست الکترونیک را وارد کنید پست الکترونیک نمایش داده شود. تعداد کاراکتر باقیمانده: 500 نظر خود را وارد کنید پس از انتشار این نظر، به من اطلاع داده شود. ارسال