چهارشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۰:۵۴
سرویس : شیرینی و شکلات
کد خبر : ۶۵۲۰۴
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس شیرینی و شکلات

ایران هفتمین تولیدکننده عسل در دنیا/ تولید سالانه 77 هزار تن

رئیس کارگروه زنبورعسل وزارت جهاد کشاورزی گفت: میانگین تولید عسل از هر کندو حدود 10 کیلو و 800 گرم است و سالانه 77 هزار تن عسل در کشور می‎شود.

محمد میرزایی، در کارگروه آموزشی تولید ژل رویال، گرده گل و پرورش زنبورعسل، بیان کرد: در سطح کشور حدود 74 هزار نفر به صنعت زنبورداری مشغول هستند.

وی با اشاره به وجود شش میلیون و 690 هزار کندوی زنبور عسل در کشور افزود: از این تعداد کندو حدود 77 هزار تن عسل در سال تولید می‎شود.

میرزایی اظهار کرد: میانگین تولید عسل هر کندو در کشور حدود 10 کیلو و 800 گرم است و ایران در رتبه‎بندی جهانی رده هفتم تولید را به خود اختصاص داده است.

این مسئول با بیان اینکه در کلونی زنبورعسل ایران رتبه چهارم را دارد، گفت: همچنین در استان لرستان 1700 نفر به پرورش زنبورعسل مشغول هستند که با 167 هزار کلونی حدود 1300 تن عسل در سال تولید می‎کنند.

وی میزان تولید عسل را در استان به طور میانگین برای هر کندو حدود هشت کیلوگرم اعلام و اضافه کرد: لرستان رتبه دوازدهم را در سطح کشور از نظر میزان تولید عسل به خود اختصاص داده است.

میرزایی هدف برگزاری این دوره را خروج از تولید تک محصولی زنبورعسل دانست و گفت: استفاده از توان ژنتیکی زنبورعسل و بهره‎گیری مناسب و بالا از طبیعت با ارائه یک مدیریت توانمند و دانش‎بنیان از اهداف ماست./ ایسنا
(چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵) ۱۰:۵۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها