یکشنبه / ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ / ۰۹:۲۶
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۶۴۴۴۸
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس تغذیه و سلامتی

"نشان ملی ایمنی و سلامت" بواسطه احترام به سلامت مردم، ظهور و بروز یافته است

مدیر کل نظارت و ارزیابی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در خصوص شرایط دریافت نشان ایمنی و سلامت مطالبی ارائه نمود.

مدیر کل نظارت و ارزیابی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در گفتگو با ایفدنا، درخصوص "نشان ملی  ایمنی و سلامت" سازمان غذا و دارو گفت: این سازمان  هر ساله  و با هدف  تشویق تولید کنندگان به ارتقای سلامت فرآورده های غذایی و آشامیدنی به محصولات غذایی  که  که بالاتر از ضوابط  معمول  اقدام به تولید محصول نموده اند اهدا می شود.

دکتر  بهروز جنت اضافه کرد: توجه به  کاهش حداکثری آلاینده ها، فلزات سنگین، باقیمانده سموم، دفع آفات نباتی، باقیمانده سموم قارچی و حذف آنها در فراورده ها و تعیین نقش  تاثیر گذار در ارتقای سلامت مصرف کننده  سهم به سزایی در دریافت نشان ایمنی و سلامت توسط صنعتگران  این حوزه دارد.
 
وی  با اشاره به اینکه  استقرار سیستم های ایمنی مواد غذایی، عدم انطباق و نیز فقدان شکایت بحرانی در پرونده محصول و شرکت از جمله مصداق های مهم  دریافت این نماد ارزشمند غذایی می باشد  دیگر ویژگیهای  انتخاب فراوردههای غذایی برتر  را  درج نشانگر تغذیه ای یا به بیان شناخته شده تر چراغ راهنمای تغذیه ای، کاهش نمک، شکر و چربی و همچنین درج نشان حلال با اخذ مجوز از مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران برشمرد.
 

دکترجنت با بیان اینکه همه ارگانها و نهاد های مرتبط و غیر مرتبط با حوزه فراورده های غذایی و نیز اصحاب رسانه باید همراه  احسن  سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت  باشند تا جایگاه و شان این نشان ملی ارزشمند که بواسطه احترام به سلامت مردم ظهور و بروز یافته است به شایسته ترین روشهای ممکن ارج گذارده شود تصریح کرد: برگزیدگان و منتخبین طی مراسم  باشکوهی در هفته سلامت سال جاری مصادف با اوایل اردیبهشت ماه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان غذا و دارو  و دیگر مقامات دولتی برگزار می گردد  معرفی خواهند شد./
(یکشنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۵) ۰۹:۲۶

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها