دوشنبه / ۱۶ فروردین ۱۳۹۵ / ۰۸:۳۳
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۶۴۳۰۸
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس تغذیه و سلامتی

فواید مصرف ویتامین C در مقابله با نقرس

طبق توصیه محققان، افراد دارای اسید اوریک بالا یا افراد در معرض خطر ابتلا به نقرس میزان مصرف ویتامین C شان را افزایش دهند.

 اسید اوریک موجب بروز مشکلات بسیاری برای سلامت می شود و قبل از شروع به رسوب بلورهای اسید اوریک در مفاصل، که منجر به التهاب می شود، لازم است از رژیم غذایی درستی پیروی کنید.

اگرچه کاهش مصرف مواد غذایی غنی از پورین و پرهیز از مصرف نوشیدنی های قندی و گازدار بسیار در این زمینه مهم است، اما افزایش مصرف ویتامین C هم ضروری است.

به گفته محققان، مصرف ویتامین C موجب کاهش اسید اوریک خون می شود، که در نتیجه با پیشگیری از عود مجدد بیماری نقرس همراه است.

ویتامین C موجب افزایش روند دفع اسید اوریک از طریق کلیه ها شده و بدین ترتیب سطح اسید اوریک خون کاهش می یابد. همچنین یک آنتی اکسیدان قوی تلقی می شود که موجب کاهش اسیب ناشی از رادیکال های آزاد شده و در نتیجه کاهش تولید و وجود اسید اوریک خون می شود.

از اینرو متخصصان تغذیه توصیه می کنند روزتان را با نوشیدن یک لیوان آبلیمو آغاز کنید چراکه ویتامین C موجود در آن به دفع رادیکال های آزاد از بدن شما کمک می کند. همچنین با دفع اسید اوریک، میزان آن را در خون تنظیم می کند.

در میان وعده غذایی تان از میوه هایی نظیر گیلاس، بلوبری، انگور، آناناس و گواوا برای افزایش میزان مصرف ویتامین C استفاده کنید.

سبزیجات برگدار نظیر اسفناج که غنی از ویتامین C هستند مصرف کنید. همچنین مصرف فلفل دلمه و کلم بروکلی هم بسیار توصیه می شود.
(دوشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۵) ۰۸:۳۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها