چهارشنبه / ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۴:۲۵
سرویس : سرویس عمومی
کد خبر : ۶۳۳۲۶
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس سرویس عمومی

فعالیت های صورت گرفته در حوزه غذا در راستای سلامت مصرف کنندگان است

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در حوزه غذا بیشتر بر روی کنترل آلاینده ها، تقلبات و همینطور بخش هایی که آسیب رسان محسوب می شوند متمرکز شده ایم و با دقت نظارت و کنترل می شود.

دکتر رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در مورد فعالیت هایی که در چند ساله اخیر در حوزه غذا صورت گرفته اظهار داشت: در سال های اخیر پیشرفت های خوبی را در حوزه غذا داشته ایم و سعی بر این است که فعالیت های صورت گرفته در حوزه غذا در راستای سلامت مردم و جامعه باشد.

وی گفت: فعالیت هایی که در حوزه غذا صورت می گیرد بلند مدت است  و کارهایی است که در درازمدت اثر خود را بر سلامت مردم می گذارد.

دکتر دیناروند گفت: در حوزه غذا بیشتر بر روی کنترل آلاینده ها، تقلبات و همینطور بخش هایی که آسیب رسان محسوب می شوند متمرکز شده ایم و با دقت نظارت و کنترل می شود.

رئیس سازمان غذا و دارو در ادامه خاطر نشان کرد: کاهش نمک، شکر، چربی و اسید های چرب ترانس را در دو سال اخیر به صورت چشمگیری کاهش داده ایم و سیاست  بر این است که اسید چرب ترانس به صفر و نمک و چربی و شکر فرآورده های غذایی کاهش داده شود.

دکتر دیناروند اظهار داشت: متاسفانه روغن هایی وجود دارد که اسید چرب ترانس آن ها 10 درصد که باید به صفر برسد.
(چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۴) ۱۴:۲۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها