دوشنبه / ۱۸ آبان ۱۳۹۴ / ۱۱:۱۴ سرویس : فراورده های روغنیکد خبر : ۶۱۶۳۳گزارشگر : ۱۰۰۸ سرویس فراورده های روغنی کدام روغنهای گیاهی برای آشپزی مناسب نیستند؟ آشپزی با برخی انواع روغنهای گیاهی مانند روغن آفتابگردان به دلیل تولید مواد سمی در بروز سرطان یا زوال عقل نقش دارد. متخصصان تغذیه و سلامت میگویند: آشپزی با برخی انواع روغنهای گیاهی موجب آزاد شدن مواد شیمیایی سمی میشود که با بروز سرطان و انواع دیگر بیماریها مرتبط است.این متخصصان انگلیسی توصیه میکنند که روغن زیتون، نارگیل و کره برای آشپزی مناسبترند در حالی که حرارت دادن روغن ذرت، آفتابگردان، پالم و روغن دانه سویا به تولید میزان زیادی از مواد شیمیایی به نام «آلدئید» منجر میشود که با بروز بیماریهایی همچون سرطان، بیماری قلبی و زوال عقل مرتبط است.پرفسور «مارتین گروتولد» دراینباره گفت: مطالعه انجام شده نشان میدهد که مقدار آلدئید در ماهی و سیب زمینی سرخ شده در روغنهای گیاهی 100 تا 200 برابر بیشتر از استاندارد روزانه تعیین شده از سوی سازمان جهانی بهداشت است. در مقایسه، حرارت دادن کره و روغن زیتون سطح کمتری از آلدئید را تولید میکند. همچنین پایینترین سطح تولید این ترکیب شیمیایی مضر به روغن نارگیل اختصاص دارد.نگرانیها در مورد ترکیبهای سمی موجود در روغنهای حرارت دیده نیز در مطالعات دیگری که توسط متخصصان دانشگاه آکسفورد انجام گرفته بر این مطلب تاکید دارد که اسیدهای چرب در روغنهای گیاهی در بروز دیگر مشکلات جسمی نیز نقش دارند.به نوشته روزنامه تلگراف، کارشناسان تغذیه و سلامت میگویند: روغنهای گیاهی سرشار از اسیدهای امگا 6 هستند که به کاهش اسیدهای چرب امگا 3 در مغز کمک میکند. در صورتی که میزان زیادی از روغن ذرت یا آفتابگردان مصرف کنیم، مغز امگا 6 بالایی را جذب کرده که فاکتور موثر در بروز مشکلات جسمی و روانی به حساب میآید./ ایسنا (دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۴) ۱۱:۱۴ اخبار مرتبط شرکت صبح قشلاق با دستاورد جدید در نمایشگاه غذایی قائمشهر / موقعیت ویژه مازندران با ظرفیت بالای صنعتی و توریستی 3400 تن دانه روغنی خریداری شد هشدار سازمان استاندارد درباره روغن پومیس چه بود؟ تولید دانههای روغنی جوابگوی بازار داخل نیست روغنهای گیاهی - آشپزی میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای) 12345 امتیاز 12345 برای امتیاز باید عدد وارد کنید پست الکترونیک را وارد کنید پست الکترونیک صحیح نیست پست الکترونیک نمایش داده شود. تعداد کاراکتر باقیمانده: 500 نظر خود را وارد کنید پس از انتشار این نظر، به من اطلاع داده شود. ارسال