شنبه / ۱۶ آبان ۱۳۹۴ / ۲۱:۵۴
سرویس : شیرینی و شکلات
کد خبر : ۶۱۵۸۸
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس شیرینی و شکلات
دستاورد "لیولاو" برای استفاده بهینه

چرا شکر قهوه ای در ایران جایگزین شکر سفید نشده است!!

آن هایی که شکر قهوه ای مصرف می کنند می دانند که شکر قهوه ای به صورت طبیعی مقداری رطوبت دارد و هنگامی که در مجاورت هوا قرار می گیرد به سرعت کلوخ می شود که دیگر استفاده از آن آسان نخواهد بود. بنابراین کلوخ شدن مانع استفاده گسترده ایرانیان از این محصول سلامت بخش بوده است.

اخیراً برند لیولاو این مشکل را با حذف رطوبت شکر قهوه ای حل نموده است به طوری که به آسانی می توان پس از خرید شکر قهوه ای لیولاو آن را در شکر پاش ریخته و بدون نگرانی از کلوخ شدن استفاده نمود. / FOODNA.IR 

(شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۴) ۲۱:۵۴
Sara
۱۳۹۴/۰۸/۱۷ Iran
0
0
0

من ساکن کاشانک هستم فقط سوپرمارکت های بزرگ شکر لیولاو دارند ولی کیفیت خوبی دارد و چون دیابت دارم همیشه استفاده می کنم

دکتر مرضیه
۱۳۹۴/۰۸/۱۷
0
0
0

سلام به مخاطبان خوب فودنا مصرف شکر قهوه ای در پیشگیری از بیماری دیابت نقش مهمی دارد. بیماری دیابت را جدی بگیریم. سعادت


پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها