شنبه / ۱۶ آبان ۱۳۹۴ / ۰۰:۱۷
سرویس : شیرینی و شکلات
کد خبر : ۶۱۵۶۳
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس شیرینی و شکلات

تقدیر از "شیرین‌عسل"در کنفرانس اهمیت مدیریت بر ایمنی و سلامت غذا

به گزارش فودنا، شیرین عسل به عنوان واحد نمونه در پنجمین کنفرانس ملی اهمیت مدیریت بر ایمنی و سلامت غذا مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری صنایع غذایی ایران، این کنفرانس در تاریخ نهم آبانماه 1394 در دانشگاه شهید بهشتی با هدف ارتقاء نقش سلامت و ایمنی مواد غذایی در سلامت و تندرستی جامعه و با شعار از مزرعه تا سفره، برگزار گردید. این رویکرد همان اصل اولیه گروه شیرین عسل  می باشد که همیشه آن را مد نظر داشته است و از این بابت، گروه صنایع غذایی شیرین عسل به عنوان پیشگام در این مقوله در کشور شناخته شده است.  

یونس ژائله بنیانگذار گروه صنایع غذایی شیرین عسل با این نگاه که باید فرایند تولید نه تنها از کارخانه بلکه از کاشت دانه باید مورد کنترل قرار گیرد تا ارتقاء کیفیت و مرغوبیت محصول از هر حیث قابل تضمین باشد را سالهاست به عنوان دستورکار گروه تعیین نموده است. 

این همایش با حضور بزرگان صنعت غذا و اساتید مطرح علمی کشور برگزار گردید، جناب آقای دکتر فرهاد بدیع مدیریت محترم مارکتینگ به نمایندگی از گروه، لوح و تندیس این همایش را دریافت نمودند. 




شیرین عسل

(شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۴) ۰۰:۱۷

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها