یکشنبه / ۱۲ مهر ۱۳۹۴ / ۰۹:۲۵
سرویس : آشامیدنی ها و نوشیدنی های گرم
کد خبر : ۶۰۸۳۳
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس آشامیدنی ها و نوشیدنی های گرم

ضوابط فنی و بهداشتی جدید آب های معدنی و آشامیدنی

ضوابط فنی و بهداشتی جدید آب های معدنی و آشامیدنی بسته بندی توسط سازمان غذا و دارو تدوین شد.

دکتر هدایت حسینی با اعلام این خبر، اظهار کرد: به منظور اجرای صحیح سیاست های سلامت محور سازمان غذا و دارو و ارتقای ایمنی آب های بسته بندی شده همچون آب های معدنی و آشامیدنی بسته بندی، اداره کل نظارت و ارزیابی فرآروده های غذایی و بهداشتی نسبت به بازنگری ضوابط فنی و بهداشتی آب های بسته بندی اقدام کرد.
 مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با بیان اینکه کاهش حدمجاز نیترات از PPM50 به PPM30 در آب های بسته بندی، بازبینی و افزایش فاصله حریم مجاز با منابع آلاینده برای حفظ ایمنی و بهداشت منابع آب مورد استفاده برای بسته بندی، جداسازی سالن تولید آب و سالن تولید مواد بسته بندی و  الزام استفاده از مواد غیرقابل عبور عبور نور برای بسته بندی ثانویه بطری های آب های بسته بندی از مهمترین مواردی که در ضابطه فنی و بهداشتی تولید و بسته بندی و ویژگی های مد نظر قرار گرفته است، افزود: تعیین حد مجاز استالدئید PPM 6)) و فرمالدئید(PPM 15) در آب های بسته بندی وکنترل مستمر آن توسط ادارات نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی سراسر کشور به منظور اطمینان از ایمنی مواد مورد استفاده در بسته بندی آب های معدنی و آشامیدنی،تعیین حدود جدید میکروبی برای کنترل در آب های معدنی و آشامیدنی و افزایش انواع میکروارگانیسم هایی که در آب های معدنی و آشامیدنی کنترل می شود برای اطمینان از سلامت و ایمنی انواع آب های بسته بندی در کشور و پایش مستمر آنها توسط سازمان غذا و دارو و الزام به حمل و نقل، عدم امکان تولید آب معدنی و آب آشامیدنی بطور همزمان در یک واحد تولیدی و نگهداری آب های بسته بندی دور از تابش مستقیم نور خورشید نیز از دیگر مواردی که در ضابطه فنی و بهداشتی تولید و بسته بندی و ویژگی های مد نظر قرار گرفته است.
(یکشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۴) ۰۹:۲۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها