دوشنبه / ۹ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۵:۲۷
سرویس : رستوران ها و کافه
کد خبر : ۶۰۱۳۳
گزارشگر : ۱۰۲۵
سرویس رستوران ها و کافه

اسپاکتی با میت بال

اسپاگتی با میت بال یا گوشت قلقلی از آن غذاهای هیجان‌انگیز و لذیذی است که امکان ندارد کسی دوستش نداشته باشد. یک غذای سریع و آسان و البته بسیار سالم که هر انسان شکمو و حتی غیر شکمویی را به وجد می‌آورد

مواد لازم:
•    یک تکه نان گندم کامل آسیاب شده
•    225 گرم گوشت گوساله چرخ شده
•    1 عدد پیاز متوسط خورد شده
•    1 عدد قارچ خیلی بزرگ خورد شده
•    4 حبه سیر له شده
•    یک چهارم فنجان جعفری تازه
•    یک عدد سفیده تخم مرغ بزرگ
•    نمک و فلفل
•    جوز هندی تازه رنده شده
•    2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
•    2 عدد گوجه فرنگی بزرگ پوست کنده و له شده
•    نصف فنجان آب گوشت
•    1 دسته کوچک ریحان تازه
•    کمی آویشن تازه
•    220 گرم اسپاگتی گندم کامل
•    پنیر پارمزان

 

طرز تهیه:
•    نان را در آسیاب یا غذاساز ریخته و خوب خورد کنید. سپس گوشتچرخ‌کرده،یک چهارمفنجانپیاز،قارچ،یکقاشقغذاخوری سیر،جعفریوسفیدهتخممرغرابه همراهنمک وفلفل و جوز هندی به آن اضافه کرده و آنقدر مخلوط کنید تا همه چیز حسابی به خورد هم برود.
•    ترکیب را به حدود 20 میت بال یا همان گوشت قلقلی خودمان تقسیم کنید و کنار بگذارید.
•    در یک تابه متوسط روغن را داغ کرده و باقیمانده سیر و پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگشان تغییر کند.
•    سپس آب گوشت و گوجه‌فرنگی‌ها را اضافه کنید.
•    حالا ریحان و آویشن را کمی خورد کرده و به مخلوط اضافه نمایید و همه اینها را حدود 20 دقیقه بپزید.

•    حالا گوشت قلقلی‌ها را به این عصاره لذیذ اضافه کنید و بدون اینکه تکان دهید بگذارید تا حدود ده دقیقه بپزد.
•    گوشت قلقلی‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم بپزد.



•    در این بین اسپاگتی‌ها را طبق معمول همیشه، جوشانده و آبکش کنید.
•    میت‌بال‌ها و سس را بر روی اسپاگتی ریخته و با پنیر پارمزان سرو نمایید.
•    نوش جان!

(دوشنبه ۹ شهریور ۱۳۹۴) ۱۵:۲۷

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها