شنبه / ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ / ۱۲:۲۴
سرویس : شیرینی و شکلات
کد خبر : ۵۹۵۰۵
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس شیرینی و شکلات

تدوین استاندارد ملی باقلوای سنتی قزوین

به گزارش فودنا، مدیرکل دفتر تدوین استانداردهای ملی ، هدف از تدوین این استاندارد را تعیین ویژگی ها، نوع مواد اولیه ، روش های آزمون ، نشانه گذاری و بسته بندی باقلوای سنتی قزوین دانست

به گزارش شبکه خبری صنایع غذایی ایران، در یک‌هزار و چهارصد و سی و نهمین اجلاسیه کمیته ملی خوراک و فرآورده های کشاورزی ، استاندارد ملی با عنوان" باقلوای سنتی قزوین-ویژگی ها و روش های آزمون" تدوین شد.

آزیتا خضرایی ، مدیرکل دفتر تدوین استانداردهای ملی ، هدف از تدوین این استاندارد را تعیین ویژگی ها، نوع مواد اولیه ، روش های آزمون ، نشانه گذاری و بسته بندی باقلوای سنتی قزوین دانست و گفت : استانداردسازی این گونه فرآورده های غذایی بومی کشور می تواند در ایجاد رقابت ، افزایش کیفیت و توسعه صادرات موثر باشد.

گفتنی است : نسخه نهایی این استاندارد به زودی بر روی پایگاه اطلاع رسانی www.isiri.org برای بهره برداری کاربران و صاحب نظران قرار خواهد گرفت.
(شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۴) ۱۲:۲۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها