سعید سلطانی درباره مقصد گوشتهای صادراتی کشور اظهار کرد: کشورهای حوزه خلیج فارس و عراق از خریداران گوشت قرمز هستند. گوشت گوساله از شیر گرفته شده نارس کشورمان هم به ترکیه صادر می شود.
وی گفت: میزان صادرات دام زنده در سال گذشته حدود 850 هزار رأس گوسفند و بز بوده است. همچنین قیمت صادرات متغیر بوده و به طورمتوسط گوسفند زنده کیلویی 10 هزار تومان و گوشت گوسفند به صورت لاشه به قیمت 21 هزار تومان صادر شده است.
سلطانی درباره مصوبه وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر اینکه از این پس صادرات گوشت قرمز نیازی به مجوز ندارد، افزود: هر کسی که دلش بخواهد گوسفند صادر میکند. در سال گذشته حدود 60 هزار رأس گوساله نیز به صورت قاچاق به ترکیه صادر شده است.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران پیشبینی کرد که امسال حدود 900 هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید کنیم.
وی درباره نیاز کشور به گوشت قرمز اظهار کرد: با وجود تولید 800 هزار تنی در سال گذشته، فقط شش درصد به واردات گوشت قرمز نیاز داشتیم که این میزان حدود 60 هزار تن بود.
ایسنا