یکشنبه / ۲۸ تیر ۱۳۹۴ / ۱۱:۰۱
سرویس : آشامیدنی ها و نوشیدنی های گرم
کد خبر : ۵۹۱۸۴
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس آشامیدنی ها و نوشیدنی های گرم

توصیه سازمان غذا و دارو در مورد آبمیوه‌های طبیعی

معاون برنامه ریزی اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: آبمیوه‌ای طبیعی است که از هیچ ترکیب و افزودنی بیرونی در خود نداشته باشد.

دکتر منوچهر دادگر نژاد اظهار داشت: وقتی نام آبمیوه به نوشیدنی اطلاق می شود به معنای این است که تولید آن فرآورده باید صد درصد طبیعی باشد.

وی افزود: اگر ترکیباتی مثل اسید سیتریک، شکر، اسانس و... به آبمیوه مذکور اضافه شود به هیچ عنوان نمی توان آن را آبمیوه طبیعی تلقی کرد و در بهترین حالت می تواند نوشابه ای همراه با ترکیبات طبیعی باشد.

دادگر نژاد ادامه داد: افزودن ترکیبات رنگی و مواد مذکور بویژه قندی که حدود ۱۰ درصد نوشابه های گازدار را تشکیل می دهد نه تنها نیاز بدن را تامین نمی کند بلکه بصورت چربی ذخیره شده و مشکلات کبدی و بیماریهای قلبی به بار می آورد.

معاون برنامه ریزی اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با توصیه به استفاده از غذای متعادلی که پروتئین، املاح، ویتامین ها، کربوهیدرات ها و مقدار اندکی قند را بطور همزمان دارا باشد، عنوان کرد: استفاده بی رویه از نوشیدنی های دارای قند، جای پروتئین و ترکیبات دیگر را می گیرد و آسیب های جدی به بدن وارد می کند.

وی، برنامه های سازمان غذا و دارو در پیشگیری از بیماری های ناشی از آبمیوه ها را کاهش یک درصدی سالیانه قند و افزایش ۵ درصدی محتوای آبمیوه برشمرد و تصریح کرد: همین راهکارهای به ظاهر کوچک قطعا در ارتقای سلامت مردم بسیار مفید خواهد بود.

 

مهر

(یکشنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۴) ۱۱:۰۱

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها