شنبه / ۲۰ تیر ۱۳۹۴ / ۱۱:۴۵
سرویس : سرویس عمومی
کد خبر : ۵۹۰۳۱
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس سرویس عمومی

تدوین برنامه جامع عملیاتی با هدف ایمنی غذا از مزرعه تا سفره

برنامه جامع عملیاتی با هدف ایمنی غذا از مزرعه تا سفره در معاونت غذا و دروی دانشگاه علوم پزشکی شهر کرد تدوین شد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دروی شهرکرد،  جلسه ای با حضور معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و کارکنان حوزه غذا و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در زمینه تدوین برنامه جامع عملیاتی در راستای ایمنی غذا از مزرعه تا سفره در سالن اجتماعات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد.
مفاد زیر مورد تصویب قرار گرفت:
1) تولید و پخش برنامه های آموزشی از طریق رسانه های ارتبای جمعی و مخصوصاٌ آموزش دانش آموزان و والدین
2) اطلاع رسانی گسترده در خصوص بهداشت مواد غذایی و اصول و شرایط نگهداری آنها
3) کنترل مستمر میزان نمک ، قند و اسید های چرب ترانس در مواد غدایی پر مصرف مخصوصاً در نان ، شیرینی جات و ...
4) هماهنگی با سازمان جهاد کشاورزی در خصوص کنترل سموم دفع آفات نباتی و بررسی باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی
5) بررسی میزان رنگ های مورد استفاده در صنایع تولیدی مواد غذایی
6)تهیه مطالب علمی در خصوص مواد غذایی موثر در امر باروری و نا باروری و سپس اطلاع رسانی در این مورد
 
همچنین مقرر شد ظرف پانزده روز آینده برای پیگیری مصوبات مذکور دومین جلسه ایمنی غذا برگزار شود. 
(شنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۴) ۱۱:۴۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها