شنبه / ۶ تیر ۱۳۹۴ / ۱۳:۳۸
سرویس : آزمایشگاه، گواهینامه ها و اسانس
کد خبر : ۵۸۷۳۰
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس آزمایشگاه، گواهینامه ها و اسانس

ابلاغ دستورالعمل نشانگرهای تغذیه ای به واحدهای تولیدی و وارداتی

مشاور مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: دستورالعمل این نشانگرها برای اجرا به واحدهای تولیدی و وارداتی ابلاغ شده است.

مهندس سعیدرضا رضایی، مشاور مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدونا " درمورد نشانگرهای تغذیه ای( چراغ راهنمای تغذیه ای) گفت: دستورالعمل این نشانگرها برای اجرا به واحدهای تولیدی و وارداتی ابلاغ شده است.

وی گفت: برای اجرای این دستورالعمل، آموزش و اطلاع رسانی به واحدهای تولیدی و وارداتی جهت طراحی و درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی محصولات در حال برنامه ریزی و اجرا می باشد.

مهندس رضایی افزود: این راهنما به منظور طراحی نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب محصولات خوراکی تدوین شده است تا با افزایش آگاهی مصرف کنندگان و اصلاح الگوی مصرف در ارتقاء سلامت جامعه گامهای موثری برداشته شود.

وی اظهار داشت: محصولات خوراکی عرضه شده باید مطابق ضوابط و قوانین سازمان غذا و دارو، تولید و دارای پروانه ساخت معتبر باشند.

مشاور مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: درج نشانگرهای راهنمای تغذیه ای بر روی محصولات شکر، قند، نمک و آب مجاز نیست، همچنین برچسب نشانگرهای راهنمای تغذیه ای بر روی محصولاتی که سطح قابل چاپ آن ها کمتر از 10 سانتی متر مربع باشد الزامی نبوده بلکه باید بر روی بسته بندی ثانویه درج شود.

مهندس رضایی خاطر نشان کرد: برچسب نشانگرهای راهنمای تغذیه ای برای محصولاتی که فله هستند  و در صنف و صنعت  دیگر مورد استفاده قرار گیرد شامل نمی شود.

در زیر نمونه ای از نشانگرهای تغذیه ای( چراغ راهنمای تغذیه ای) را مشاهده می کنید

(شنبه ۶ تیر ۱۳۹۴) ۱۳:۳۸

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها