دکتر محسن برکتین مدیر عامل شرکت دانش بنیان طعم و
عطر ماگنولیا در بازدید هیت مدیر انجمن صنایع غذای ایران از بزرگترین کارخانه طعم و عطر
خوارکی ایران و در جمع میهمانان خود بیان داشتند که کارکردن در ایران را افتخار
خود و مجموعه خود دانسته و نامبرده اعتقاد داشت که ایران ظرفیت بالایی برای اجرای طرح ها و پروژهای علمی و پژوهشی را دارا می
باشد. که این پروژه ها براحتی در بخش های مختلف صنعت خوراک ایران قابل تجاری سازی می
باشد و در هیچ کجای دنیا چنین ظرفیت عظیمی
وجود ندارد.
یکی از افتخارات این
مجموعه دارا بودن بیش از 120پروژه تحقیقاتی و پژوهشی، شناسایی و طبقه بندی طعم های اصیل ایرانی، ثبت بین المللی طعم های
ایرانی در سازمان یونسکو می باشد. این
شرکت همچنین با دارابودن بیش از 35 ثبت اختراع و 15 اختراع در حال ثبت ، تلاش دارد
به عنوان یکی از شرکت های دانش بنیان موفق ایرانی در سطح بین المللی مطرح گردد.
به گزارش فودنا، دکتر برکتین و پرسنل کارخانجات ماگنولیا که در هفته اخر خرداداماه
سال جاری میزبان اعضای انجمن صنایع غذایی ایران، پیشکسوتان صنعت غذا ، واساتید
تغذیه در محل کارخانه خود بودند و در جمع
این میهمانان با اعلام رضایتمندی از کارکردن در ایران اظهار داشتند یکی از
افتخارات این مجموعه دارا بودن بیش از 120پروژه تحقیقاتی و پژوهشی، شناسایی و طبقه
بندی طعم های اصیل ایرانی، ثبت بین المللی
طعم های ایرانی در سازمان یونسکو می باشد.
این شرکت همچنین با دارابودن بیش از 35 ثبت اختراع و 15 اختراع در حال ثبت
، تلاش دارد به عنوان یکی از شرکت های دانش بنیان موفق ایرانی در سطح بین المللی
مطرح گردد.
آقای مهندس امین برکتین مدیر بخش تحقیق و توسعه این
شرکت نیز با بیان این مطلب که این محصولات شامل: طعم ها مایع خوارکی ، طعم های
پودری، رنگ های طبیعی خوارکی ، مواد اروماتیک سنتزشده ، مواد اروماتیک طبیعی ،
ترکیبات دارویی و ترکیبات دارویی طبیعی می باشد .
طعم های تولیدی این شرکت بیشتر در صنایع لبنی، گوشتی، شیرینی و شکلات، صنایع
چای و نوشیدنی, صنایع سس و کنسرو , صنایع چای، صنایع دخانیات، دارویی، آرایشی
بهداشتی قابل استفاده می باشد.
شناسایی طعم های اصیل ایرانی در ماگنولیا
نکته قابل توجهی که در این شرکت تحقیق شده و در
اختیار مردم قرار گرفته است شناسایی و طبقه بندی طعم های ایرانی بوده که بر اساس
منطقه جغرافیایی در ایران طبقه بندی گردیده است که شامل : مناطق شمالی کشور (مزه های گیلکی ) ،
مناطق شمال شرقی کشور (مزه های مازندرانی ) ، مناطق شمال غربی کشور(مزه های آذری)، مناطق غرب کشور (مزه های کردی)، مزه های مناطق شرق کشور (مزه های بلوچی), مزه های مناطق جنوبی کشور (مزه های اهوازی ) و
مزه های مناطق مرکزی کشور (مزه های عشایری , محلی و بختیاری) می باشد.
رونمایی از 3 پروژه جدید
علاوه بر این آقای امین برکتین مدیر تحقیق و توسعه شرکتماگنولیا
3 پروژه جدید این شرکت مبنی بر طراحی غذاهای مخصوص نیروهای نظامی و نیروهای امداد
با طعم و عطر مطلوب با ماندگاری بالای 5 سال, تولید طعم های پودری اینکپسوله شده به روش اکسترودر و خط تولید دود
طبیعی را در این بازدید رونمائی کردند.
شرکت دانش بنیان طعم و عطر ماگنولیا با داشتن کارخانه
جات و آزمایشگاههای مجهز خود توانسته است به عنوان بزرگترین تولید کننده طعم های خوارکی و رنگ های طبیعی در ایران قرارگیرد.
این شرکت از
سال 1383 با هدف طراحی ، فرمولاسیون ،
تولید انبوه طعم و اسانس خوارکی در شهرصنعتی کاوه(شهر ساوه ) تاسیس شده و در سال
1385 با راهنمائی و همکاری وزارت بهداشت
راه اندزی گردد.این شرکت توانسته است
ظرف مدت یک دهه به عنوان بزرگترین وبهترین
تولید کننده عطر و طعم و اسانس خوارکی و رنگ های طبیعی در ایران مطرح وهمچنین توانسته است طعم های ایرانی را به
ثبت جهانی برساند.
در این بازدید یک روزه از شرکت دانش بنیان طعم و
عطرماگنولیا , اعضای هیت مدیر و سایر مهمانان بعد از اشنا شدن با تمام بخش های
کارخانه برای صرف نهار البته با طعم و اسانس ماگنولیا به هتل شهر دعوت شدند.
در پایان بازدید
ریاست انجمن صنایع غذائی ایران و همچنین دکتر حسینی ابراز امیدواری کردند که بزودی
شاهد موفقیت بین المللی این شرکت بوده و
واحد های صنایع غذائی ایران بتوانند از محصولات باکیفیت و خلاقانه این شرکت
که با قیمت مناسب و سرویس دهی بی نظیر ارائه می گردد استفاده نمایند.
درپایان جناب دکتر واعظ زاده با بیان ماندگاری نیروهای متخصص در ایران ابراز امیدواری
کردند این مجموعه ها بتواندنیروها نخبه و متخصص را در ایران نگاه دارد.
www.magnolia-flavor.com
پگاه ملایی (سرویس اقتصادی)
شبکه خبری صنایع غذایی ایران