سه شنبه / ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۲:۵۶
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۵۸۱۳۷
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس تغذیه و سلامتی

افزایش جذب مواد غذایی سبزیجات با مصرف تخم‌مرغ

نتایج پژوهش محققان دانشگاه پورودو حاکی از آن است که مصرف تخم‌مرغ پخته به همراه سبزیجات جذب مواد غذایی موجود در سبزیجات و عموما جذب کلی مواد مغذی را افزایش می‌دهد.

 به گفته محققان، زمانی که میزان زیادی تخم‌مرغ به همراه گوجه، اسفناج، هویج و کاهو مصرف شود، جذب کاروتنوئیدها_ رنگدانه‌های آلی که در سبزیجات و تخم مرغ یافت می‌شود_ سه تا 9 برابر افزایش پیدا می‌کند.

کاروتنوئید موجود در سالاد شامل بتا کاروتن، آلفا کاروتن، لیکوپن، لوتئین و زآکسانتین می‌باشد که دو مورد آخری در زرده تخم مرغ یافت می‌شوند.

به گفته محققان، وجود لوتئین و زآکسانتین باعث می‌شود که ارزش غذایی مواد موجود در سبزیجات نیز افزایش پیدا کند.

نتایج این پژوهش طی نشست سالیانه انجمن تغذیه آمریکا مطرح خواهد شد.

 

ایسنا

(سه شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۴) ۱۲:۵۶

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها