حسین نگهدار با بیان اینکه 48 واحد کارخانه لبنی با ظرفیت اسمی 5 هزار و 230 تن در استان ایجاد شده است گفت: درحال حاضر ظرفیت عملی این واحدها 2 هزارو 644 تن در روز معادل 50 درصد ظرفیت ایجاد شده در سطح استان است.وی ادامه داد: از کل صنایع لبنی موجود در استان 16 واحد فعال، 7 واحد نیمه فعال و تعداد 25 واحد به صورت غیر فعال هستند.سرپرست مدیریت تنظیم بازار محصولات کشاورزی و نهاده های کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با توجه به تنوع، کیفیت و بسته بندی مناسب محصولات، افزایش توان بازاریابی صادرکنندگان صنایع لبنی وافزایش سطح مهارت و تخصص صادرکنندگان، بستر مناسبی برای صادرات محصولات و فرآورده های لبنی بهبازارهای هدف ایجاد شد.نگهدار افزود: کشورهای حاشیه خلیج فارس و دریای خزر از بازارهای هدف صادرات محصولات لبنی مازندران است.وی یادآور شد: فروردین ماه امسال 14 هزار تن انواع فرآورده های لبنی به کشورهای حاشیه خلیج فارس ودریای خزر صادر شده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزنی 42 درصد رشد و از لحاظارزشی رشد 45 درصدی داشته است
زحمتکش- خبرنگار شبکه خبری صنایع غذایی ایران.