شنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۰۹:۳۴
سرویس : چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی
کد خبر : ۵۷۳۸۹
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی

فلفل قرمز عاملی برای جلوگیری از آسیب های کبدی

ماده موثر موجود در فلفل قرمز، موسوم به کپسایسین، باعث مهار پیشرفت آسیب کبدی و ایجاد توانایی ضد فیبروتیک می شود.

 نتایج تحقیقات کنگره بین المللی کبد در سال ۲۰۱۵ نشان می دهد که مصرف روزانه کپسایسین، که  از ترکیبات فعال فلفل قرمز است، به تاثیرات مفید و موثری در مهار آسیب کبدی منجر می شود.

در این مطالعه مشخص شد که کپسایسین باعث مهار فعال شدن سلول های کبدی ستاره (HSCs) در موش های آزمایشگاهی می شود. سلول های کبدی ستاره نوع اصلی سلول هایی هستند که در اختلال فیبروز کبد نقش دارند.

فیبروز کبد تجمع بیش از حد پروتئین ماتریکس خارج سلولی از جمله کلاژن است که در بسیاری از انواع بیماری های مزمن کبدی رخ می دهد. فیبروز کبدی پیشرفته منجر به سیروز، نارسایی کبدی، فشار خون بالا و پورتال هایپرتانسیون می شود و درمان آن در اغلب موارد نیازمند پیوند کبد است.

مطالعه فوق نشان می دهد که کپسایسین باعث بهبود نسبی آسیب کبدی در موش های آزمایشگاهی شده و از پیشرفت بیشتر آسیب کبدی جلوگیری می کند.

 

مهر

(شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴) ۰۹:۳۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها