سه شنبه / ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۱۰:۱۰
سرویس : صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
کد خبر : ۵۷۱۶۸
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی

تمدیدممنوعیت صید ماهیان خاویاری خزر تاسال ۲۰۲۰/صادرات ۲ تن خاویار

رئیس سازمان شیلات با اشاره به احتمال تمدید ممنوعیت صیدتجاری ماهیان خاویاری دریای خزر تا سال ۲۰۲۰، گفت: براساس پیش‌بینی‌ها امسال بین یک و نیم تا دو تن خاویار از کشور صادر می‌شود.

حسن صالحی  با بیان اینکه سال گذشته سازمان شیلات به منظور بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر حدود ۳ میلیون و ۷۴ هزار بچه ماهی خاویاری تکثیر و در دریا رها سازی شد، اظهارداشت: علاوه بر این، تعدادی از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی که طی سالیان قبل بچه ماهی پرورش داده بودند با همکاری شیلات موفق به تولید بچه ماهی برای مزارع پرورشی شدند.

وی اضافه کرد: در مجموع طی سال گذشته حدود ۶۰۰ تن گوشت ماهیان خاویاری و حدود ۱۲۰۰ کیلوگرم خاویار در کشور تولید شد ضمن اینکه برای نخستین بار با کمک سازمان شیلات شرکت‌های تعاونی پرورش دهنده موفق شدند ماهی خاویاری تکثیر کنندضمن اینکه در گذشته همواره تکثیر این ماهی‌ها در بخش‌های دولتی انجام می‌شد.

معاون وزیر جهادکشاورزی با اشاره به اینکه مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در چپکرود ساری از سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: افتتاح رسمی این مجتمع امسال انجام می‌شود و مجتمع مذکور به حداکثر ظرفیت فعالیت خود می‌رسد، ضمن اینکه مجتمع مذکور ظرفیت تولید ۲ هزار تن گوشت ماهیان خاویاری و ۱۰ تن خاویار را دارد.

صالحی ادامه داد: تولید ۲ هزار تن گوشت ماهیان خاویاری به حداقل ۳ سال و تولید ۱۰ تن خاویار بین ۹ تا ۱۰ سال زمان نیاز دارد.

رئیس سازمان شیلات کشور در مورد ممنوعیت صیدتجاری ماهیان خاویاری دریای خزر نیز اضافه کرد: سال ۲۰۱۰ روسای جمهور ۵ کشور حاشیه دریای خزر در باکو توافق کردند صید این ماهیان برای ۵ سال ممنوع شود و به احتمال زیاد این ممنوعیت برای ۵ سال آینده نیز تمدید خواهد شد.

وی افزود: در خردادماه سال‌جاری روسای شیلات ۵ کشور جمهوری اسلامی ایران، روسیه، آذربایجان، قزاقستان و ترکمنستان طی نشستی در روسیه این موضوع را مورد بررسی قرار می‌دهند و در مورد آن تصمیم‌گیری خواهند کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهارداشت: امیدوار هستیم با اقداماتی که انجام شده، امسال بین یک و نیم تا دو تن خاویار پرورشی تولید و از کشور صادر شود، ضمن اینکه میزان صادرات آن طی سال قبل حدود یک تن بوده است. 

 

مهر

(سه شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴) ۱۰:۱۰
چکاوک
۱۳۹۴/۰۲/۱۰
0
0
0

من بچه شمالم ... اما هنوز نشده یه بار از نزدیک خاویار رو ببینم و لمس کنم ... این خاویارها کجا میره؟ محصولات ارزشمند و منابع ملی ما کجا میره که مردم حتی رنگش رو نمی بینن ؟؟؟ چطور برا نامگذاری خلیج فارس مردم باید همت کنند اما برای تغذیه سالم و صحیح مسئولین
هیچ کاری نمی کنند ... غذ اهای سمی و ناسالم و سرطان مال ایرانی .... پسته و زعفرون و خاویار خوب و هزار محصول عالی دیگه مال غیرایرانی ...! چقدر وجدان ... چقدر مسئولیت پذیری ... چقدر ما تو منابع ملی سهم داریم! به به!


پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها