سه شنبه / ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۰۸:۲۶
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۵۷۱۵۳
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی
سازمان ملی استاندارد اعلام کرد:

غیرمجاز بودن استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس

سازمان ملی استاندارد ایران با تکذیب اظهارات عنوان شده در یکی از رسانه‌ها، مجددا بر عدم استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس تاکید کرد.

 سازمان ملی استاندارد ایران توضیح داده است که این سازمان در ابتدای مردادماه سال 1390 استفاده از خمیر‌مرغ در تولید سوسیس و کالباس را ممنوع کرده است، در همین راستا و با تاکید این سازمان، سال گذشته وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز درباره عدم استفاده از خمیر مرغ با سازمان ملی استاندارد ایران همراه شد و پروانه ساخت واحدهایی که از این فرآورده برای تولیدات خود استفاده می کنند، را ابطال کرد.

بنابر گزارش سازمان ملی استاندارد، این سازمان با حمایت دولت و مجلس شورای اسلامی در راستای حفظ سلامت و امنیت جامعه به ویژه در فرآورده های غذایی، از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد و با متخلفان برخورد قانونی صورت می گیرد.

سازمان ملی استاندارد ایران ضمن تقدیر از واحدهای تولیدی معتبر که با رعایت ضوابط استاندارد تولیدات خود را عرضه می کنند، اعلام کرد: اسامی واحدهای تولیدی متخلف از طریق رسانه‌ها اعلام عمومی می شود.

 

 

ایسنا

(سه شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴) ۰۸:۲۶

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها