کلثوم فرضی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کردستان، اظهارکرد: زرشک گیاهی دارویی است که دارای طبیعتی سرد و خشک است و در رفع حرارت جگر و اندامهای داخلی بسیار تاثیر گذار است.
وی افزود: یکی از ترکیبات زرشک که میتواند سهم مهمی در اثربخشی دارویی آن ایفا کند، رنگدانههای غذایی است.
این کارشناس گیاهان دارویی عنوان کرد: یکی از ویتامینهایی که به وفور در این میوه خوشرنگ دیده میشود، ویتامین c است؛ اما در گونههای مختلف و بسته به روش خشک کردن میوه، میزان این ویتامین بسیار متغیر است.
وی تصریح کرد: در طب قدیم زرشک را چه به صورت خوراکی و چه به صورت مرهم در مداوای عفونتها به کار میبردند.
فرضی خاطرنشان کرد: این گیاه همچنین در بیماریهای کلیوی بسیار موثر و در برخی موارد نیز سنگهای کلیوی را کاهش می دهد.
وی در پایان یادآور شد: کبد یکی از ارگانهای بدن است که مصرف زرشک برای عملکرد بهتر آن سودمند میباشد و در سم زدایی کبد نیز بسیار موثر است.