چهارشنبه / ۲۶ فروردین ۱۳۹۴ / ۱۱:۰۶
سرویس : آشامیدنی ها و نوشیدنی های گرم
کد خبر : ۵۶۷۵۹
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس آشامیدنی ها و نوشیدنی های گرم

خواص دارویی زرشک

یک کارشناس گیاهان دارویی گفت: زرشک در گذشته بیشتر به عنوان گیاهی دارویی مورد استفاده بوده اما آرام آرام به شکل خوراکی و چاشنی غذاها مورد استفاده قرار گرفت.

کلثوم فرضی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کردستان، اظهارکرد: زرشک گیاهی دارویی است که دارای طبیعتی سرد و خشک است و در رفع حرارت جگر و اندام‌های داخلی بسیار تاثیر گذار است.

وی افزود: یکی از ترکیبات زرشک که می‌تواند سهم مهمی در اثربخشی دارویی آن ایفا کند، رنگدانه‌های غذایی است.

این کارشناس گیاهان دارویی عنوان کرد: یکی از ویتامین‌هایی که به وفور در این میوه خوشرنگ دیده می‌شود، ویتامین c است؛ اما در گونه‌های مختلف و بسته به روش خشک کردن میوه، میزان این ویتامین بسیار متغیر است.

وی تصریح کرد: در طب قدیم زرشک را چه به صورت خوراکی و چه به صورت مرهم در مداوای عفونت‌ها به کار می‌بردند.

فرضی خاطرنشان کرد: این گیاه همچنین در بیماری‌های کلیوی بسیار موثر و در برخی موارد نیز سنگ‌های کلیوی را کاهش می دهد.

وی در پایان یادآور شد: کبد یکی از ارگان‌های بدن است که مصرف زرشک برای عملکرد بهتر آن سودمند می‌باشد و در سم زدایی کبد نیز بسیار موثر است.
(چهارشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۴) ۱۱:۰۶

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها