یکشنبه / ۲۳ فروردین ۱۳۹۴ / ۱۳:۰۳
سرویس : رستوران ها و کافه
کد خبر : ۵۶۶۴۲
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس رستوران ها و کافه
کنفرانس خبری رستوران ایسترن پالاس24 فروردین برگزار می‌شود

رونمایی از نخستین دستور غذایی حامی محیط زیست و شرایط اقلیمی ایران

به گزارش فودنا، رستوران ایسترن پالاس با رونمایی از نخستین دستور غذایی حامی محیط زیست و شرایط اقلیمی ایران، دوشنبه 24 فروردین افتتاح می شود

به گزارش شبکه خبری صنایع غذایی ایران، کنفرانس خبری رستوران ایسترن پالاس Eastern Palace تهران با موضوع رونمایی از نخستین دستور غذایی حامی محیط زیست و شرایط اقلیمی ایران و افتتاح رستوران ایسترن پالاس، دوشنبه 24 فروردین برگزار می‌شود.
رستوران ایسترن پالاس با اقتباس از اندیشه و هنر ایران زمین طراحی و ساخته شده و با انواع غذاهای به سبک خاورمیانه ای زیر نظرحسین زنجانی راه اندازی شده است.
طراح رستوران علی ماهی صفت، مفاهیم شرقی و ایده‌های فرهنگ ایران زمین به عنوان یک اصل اولیه حفظ کرده و با توجه به اینکه رستوران ارائه دهنده غذاهای خاورمیانه‌ای است، بهره گیری از فرهنگ ایرانی، ترک و عرب در دکوراسیون و المان‌های تصویری آن نقش بسته است.
نقش و بافت سازمانی انتخاب شده، فرم گره چینی چوب ایرانی است که در فلزکاری اعراب و معماری ترک نیز مشترک بوده و شمسه ١٢گوش ایرانی در وسط این گره به عنوان نشانه رستوران به همراه خط دستونیس کتابت با قلم طراحی شده است.
دیوار اصلی رستوران از رواق های قدیم ایران با طاق قوسی شکل طراحی شده که با طاق هلالی عرب و گرد ترک وجه اشتراک بیشتری نسبت به طاق جناقی معماری سنتی ایران دارد. استفاده از مقرنس گچبری که جزو هنرهای قدیم ایران و منطقه است به عنوان ابزار اتصال سقف و دیوار و استفاده از بافت آجر بر روی دیوار، حسی شرقی به فضایی مدرن بخشیده است. کاشیکاری های طرحدار شرقی به صورت لچکی در سنگ کف و قرنیز‌های لاجوردی یکدستی سفید فضا را شکسته و کنتراست معقولی بین روشنایی فضا بوجود آورده است.
طراحی نمای بیرون به خط شکسته نستعلیق ایرانی و شعری از خیام نیشابوری از جنس ورق آهن با پوشش مخصوص فضای خارجی به وسعت 130 متر مربع اجرا شده است.
(یکشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۴) ۱۳:۰۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها